Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

~ Rediu Residence ~

0% comision
Zona: Rediu
Construcţie: 2017

Prezentare

Construit intr-o zona linistita si curata a orasului, situat la doar 3 minute de Rond Pacurari, la strada principala, Rediu Residence reprezinta locuinta perfecta pentru dumneavoastra.

            Ansamblul este format din 4 blocuri, cu un regim de inaltime P+2E+M, fiecare nivel avand cate 2 apartamente foarte spatioase, compartimentate intr-un mod aparte: 1 apartament cu 2 camere, decomandat, iar celalalt apartament cu 2 camere, open-space.

            Structura complexului este realizata din beton armat pe cadre, izolatia fiind facuta din polistiren de 10 cm EPS 70 peste care s-a aplicat tencuiala de cea mai buna calitate. Este bransat la toate utilitatile (gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet.)

             Apartamentele vor fi predate complet amenajate si finisate, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare de lemn si usa metalica la intrare.

            Locuri de parcare vor fi disponibile pentru fiecare apartament, acestea fiind incluse in pretul de achizitie.

            Preturile incep de la 700 eu/mp, in functie de pozitionarea pe nivel si de modalitatea de plata.      

 

Comisionul pentru agentie este 0%!

Apartamente cu 2 camere

 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Pacurari

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Pacurari

  Apartament de vanzare in Iasi, cu 2 camere, situat in Pacurari - Rediu, foarte aproape de Rond Pacurari, cu acces facil la mijloacele de transport in comun. Blocul este finalizat, mutarea fiind imediata. Este racordat la toate utilitatile orasului. Apartamentul propus se preda complet…

  € 35 000
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Pacurari

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Pacurari

  Apartament de vanzare in Iasi, cu 2 camere, situat intr-o zona linistita si curata a orasului, situat la doar 3 minute de Rond Pacurari, spre Rediu, la strada principala. Apartamentul este decomandat, situat la etajul 1, avand o suprafata de 56 mp (50 mp + 6 mp balconul), bucatarie…

  € 46 500

Contactează agentul: Mihai Simon