Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

..Ansamblul HIMSON

0% comision
Zona: Metalurgie
Construcţie: 2020

Prezentare

COMISION 0%  PENTU CUMPARATOR!

SMART HOMES!  

Complex situat langa statia de tramvai/autobuz,  cu acces oriunde in Iasi,  supermarket in complex si multe alte beneficii, care va asteapta sa le descoperiti. 

 Simplu si in siguranta! Tu alegi modelul de apartament dorit si noi ne ocupam de absolut tot ce este necesar pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare. GRATIS! 

Ø  Detalii proiect:

v  PLACARE EXTERIOARĂ CU BOND ȘI FAȚADĂ VENTILATĂ

Bondul este un material de calitate superioară cu un aspect modern ce poate fi modelat cu ușurintă pentru crearea unui design special. Fațada ventilată și balcoanele cu sticlă securizată sunt integrate într-o armonie perfectă, iar tâmplăria exterioară este din aluminiu de culoare gri antracit, profil PVC cu clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.

v  PLACĂRI INTERIOARE DIN PIATRĂ NATURALĂ

Piatra naturală realizează combinatia ideală între eleganță și durabilitate. Pentru a oferi o amenajare de excepție imobilului, am ales pentru spațiile comune utilizarea pietrei naturale. Datorită aspectului său natural, piatra se poate adapta oricărui stil decorativ, de la un ambient contemporan, la unul vintage sau ultramodern. Piatra naturală oferă spațiilor noblețe și durabilitate în timp.

v  GRESIE, FAIANȚĂ, OBIECTE SANITARE ȘI PARCHET DE IMPORT

Pardoselile sunt elementele care dau personalitate spațiului, iar alegerea lor poate asigura unicitate designului interior. Prin îmbinarea creativă a soluțiilor și a modelelor alese se crează un design cu adevărat deosebit, care să te reprezinte pe deplin. Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

v  STRUCTURĂ DIN CADRE BETON ȘI BCA DE LA PRODUCĂTORI DE TOP

 Cadre de beton armat și BCA de la producători de top.  Structurile pe cadre prezintă avantajul flexibilităţii spaţiului interior, dispunerea pereților de compartimentare putând fi modificată în funcţie de cerinţele de funcţionalitate.

v  UȘI INTERIOR DIN LEMN

Ușile de calitate sporesc impactul imaginii întregului apartament, dar şi a fiecărei încăperi în parte. De aceea, la HIMSON®, am ales o gamă de uși care satisfac atât cerinţele estetice, cât şi nevoile tehnice, îmbinând perfect calitatea ireproșabilă cu designul modern și minimalist, totul pentru o experiență desăvârșită.

v  VATĂ BAZALTICĂ 100MM

Ideal este vata bazaltică, care este mai densă și rezistă mai bine la șocuri mecanice, intemperii și incendiu, dar și datorită coeficientului de conductivitate termică, ce se va resimți în confort și în reducerea facturilor de utilitati. Am ales o grosime generoasă pentru a crește calitatea termoizolației.

v  SECURITATE LA INCENDIU

Pentru a minimiza suficient riscul producerii unui eventual incendiu și pentru un plus de siguranță pentru proprietari, pe fiecare etaj vor fi montați hidranți. De asemenea, separarea etajelor va fi realizată prin montarea unor uși speciale rezistente la foc, pentru o bună protecţie și izolare a incintelor.

v  GADGETURI PREMIUM

Pentru un design modern și exclusivist, instalația electrică va fi realizată exclusiv din cupru, iar prizele și întrerupătoarele vor fi din sticlă specială. Prizele vor avea port USB, iar întrerupătoarele vor fi dotate cu comandă touch-screen și iluminate pentru un aspect premium.

v  CENTRALĂ TERMICĂ INDIVIDUALĂ ÎN CONDENSAȚIE

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică individuală în condensație pentru a asigura independența termică și optimizarea costurilor. Centralele oferite în dotarea standard sunt corect dimensionate, astfel încât confortul termic să fie constant. Vei putea dota apartamentul cu modul de funcții SMART pentru controlul temperaturii de la distanță.

v  SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI ACCES SECURIZAT

Sistemele de supraveghere vor garanta liniștea și securitatea proprietarilor. Întreg ansamblu rezidențial va fi dotat cu sistem de supraveghere video perimetrală și de interior, cu camere  performante, dotate cu night vision. Accesul în interior va fi  monitorizat în permanență și va fi facilitat prin card de acces  sau prin aplicație SMART.

v  AER CONDIȚIONAT

Pentru a spori nivelul de confort în timpul verilor toride, atunci când temperaturile ridicate fac aerul irespirabil, am dotat fiecare apartament cu aparat de aer condiționat. Am acordat atenție deosebită poziționării unităților exterioare, pentru ca acestea să se integreze perfect cu arhitectura generală si designul modern și minimalist.

v  SPAȚII VERZI ȘI LOCURI DE JOACĂ

Atenție deosebită se dau spațiilor verzi și locurilor de joacă pentru copii. O suprafață generoasă din cadrul ansamblului va fi amenajată în mai multe parcuri cu facilități de petrecere a timpului liber, mobilier urban modular de exterior, echipamente destinate spațiilor de joacă pentru copii, locuri de recreere și promenadă.

v  LIFTURI SCHINDLER MODERNE

Se va dotat imobilul cu 4 lifturi moderne, cu o capacitate maximă de 10 persoane, cu un design atrăgător și cu sistem de reducere a consumului de energie și zgomotolui. Aceste ascensoare vor asigura un confort maxim pentru noii proprietari, iar materialele moderne alese vor crea un aspect plăcut.

v  PARCARE SUBTERANĂ ȘI SUPRATERANĂ

Parcare subterană pe două niveluri, precum și una supraterană. Accesul în zona parcajului va fi automatizat și securizat și monitorizat video. Parcarea subterană va fi ventilată și dotată cu sprinklere. Accesul auto și pietonal este facilitat prin două intrări directe din bulevard si respective  strada Aurel Vlaicu ( statie tramvai langa).

v  SERVICIU CONCIERGE 24/7

Și pentru că timpul este o resursă atât de importantă,  noii propietari din ansamblul rezidențial  să beneficieze de asistență permanentă din partea unei echipe dedicate, totul pentru un confort absolut. Întreaga echipă se va asigura ca toate cerințele și necesitățile proprietarilor sunt satisfăcute.

v  ECO FRIENDLY

Protejarea mediului înconjurător este în sarcina noastră, a tuturor, fie că o facem în mod activ, fie prin promovarea bunelor practici din domeniu. De aceea, se va integra soluții eco-friendly facilitând încărcarea pentru orice tip de automobil electric. De asemenenea, va fi amenajată și o parcare pentru biciclete.

ü  Simplu si in siguranta! Tu alegi modelul de apartament dorit, iar noi ne ocupam de absolut tot ce este necesar pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare.  Comision 0%

Preturi: 

* Apartament cu 1 camera, de tip DECOMANDAT, incepand de la 47.465 euro, in functie de modalitatea de plata;

 *Apartament cu 1 camera, de tip OPEN-SPACE, incepand de la 51.656 euro, in fucntie de modalitatea de plata;

* Apartament cu 2 camere, de tip DECOMANDAT, incepand de la 74.041 euro, in functie de modalitatea de plata;

* Apartament cu 2 camere, de tip OPEN - SPACE, incepand de la 54.604 euro, in functie de modalitatea de plata;

* Apartament cu 3 camere, de tip DECOMANDAT, incepand de la 82.836 euro, in functie de modalitatea de plata;