Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

..Ansamblul Ambiance Residence-Tatarasi

0% comision
Zona: Tatarasi
Construcţie: 2019

Prezentare

 

 

Localizat in zona Tatarasi, (reper statia 2 Baieti), cu acces oriunde in Iasi (Pacurari- Metro, Canta, Alexandru cel Bun, Mircea cel Batran, Dacia, Copou-Agronomie, Cug, Nicolina, Centru, Palas, Podu Ros, Podul de Fier, Gara, Aeroport). 
Apartament cu 2 si 3 camere, compartimentari moderne, suprafete cuprinse intre 58 mp de 64 mp. Cele de la parter beneficiaza de curte privata. Parcare la alegere.  

Pret - 1100 Euro/mp, pentru plata cash beneficiind de un discount suplimentar. Apartamentele pot fi achitate si prin credit bancar ipotecar sau Prima Casa.
Alte detalii: centrala termica cu calorifere ( incalzire in pardoseala la cerere), tamplarie din PVC cu geam tripan, izolatie exterioara, finisaje moderne la alegere.
Comision 0%!

 Simplu si in siguranta! Tu alegi modelul de apartament dorit si noi ne ocupam de absolut tot ce este necesar pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare. GRATIS!


Contactati-ma pentru detalii sau vizionare!
Jucan Florin
Acord Imobiliare
Tel: 0756.236.195 

Apartamente cu 3 camere

 • Apartament de vânzare cu 3 camere, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu 3 camere, Tatarasi

  De vanzare apartament cu 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 71 mp, in bloc nou situat in zona Tatarasi, cu acces facil catre toate zonele de interes din Iasi. Apartamentul este disponibil si se preda cu finisaje la cheie in aproximativ 2 saptamani din momentul achizitiei,…

  € 78 100
 • Apartament de vânzare cu 3 camere, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu 3 camere, Tatarasi

  De vanzare apartament cu 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 67 mp, in bloc nou situat in zona Tatarasi, cu acces facil catre toate zonele de interes din Iasi. Apartamentul este disponibil si se preda cu finisaje la cheie in aproximativ 2 saptamani din momentul achizitiei,…

  € 73 700

Apartamente cu 2 camere

 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  De vanzare apartament cu 2 camere decomandat cu o suprafata utila de 57 mp, in bloc nou situat in zona Tatarasi, cu acces facil catre toate zonele de interes din Iasi. Apartamentul este disponibil si se preda cu finisaje la cheie in aproximativ 2 saptamani din momentul achizitiei,…

  € 62 700

Contactează agentul: Marius Chicireanu