Roca Residence 3

In curand.

Vezi detalii...

Roca Villas

Vezi detalii...

Mai multe detalii la: 0748.828.828

Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

..Ansamblul Solumnia

0% comision
Zona: Tatarasi
Construcţie: 2020

Prezentare

  Simplu si in siguranta! Tu alegi modelul de apartament dorit, iar noi ne ocupam de absolut tot ce este necesar pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare.  Comision 0%

 Cum creditele bancare au crescut simtitor in 2019 si au ajuns la cel mai mare nivel dupa mai 2014, iar gradul maxim de indatorare pentru un credit in lei este plafonat la 40% din venitul net. Noi venim cu solutia perfecta pentru ati achizitiona  locuinta visata. Va prezentam  SOLUMNIA!

-Rata de la 318 euro/luna!

SOLUMNIA va ofera peste 30 de modele cu 1/2/3 si 4 camere cu rata pe 5,10 sau 15 ani. Dar asta nu inseamna ca se vand doar in rate, bineinteles ca la plata cash integrala vin si beneficii: parcare gratis 1 an, asigurare facultativa 1 an, pret promotional la parcare. Te asteptam la vizionare!

Un ansamblul rezidenţial mixt unic în Iaşi, localizat in zona Tatarasi cu acces oriunde in Iasi (Pacurari- Metro, Canta, Alexandru cel Bun, Mircea cel Batran, Dacia, Copou-Agronomie, Cug, Nicolina, Centru, Palas, Podu Ros, Podul de Fier, Gara, Aeroport.

SOLUMNIA este un proiect imobiliar mixt care combină spaţiul rezidenţial cu cel de afaceri şi cel comercial, oferind, în acelaşi timp, facilităţi de relaxare şi socializare. Acest concept face ansamblul rezidenţial SOLUMNIA un proiect imobiliar unic în Iaşi, care oferă o experienţă de viaţă integrată, aducând împreună bucuria de a fi acasă cu cei dragi, confortul de a avea biroul chiar lângă casă şi relaxarea pe care o savurezi la final de zi alături de prieteni, vecini buni şi comunitate. Totul pentru a-ţi oferi echilibrul, firescul şi armonia unei vieţi bune trăite pe deplin.

CONSTRUCȚIE SOLIDĂ ȘI DURABILĂ

Sistemul structural este format din radier general pe grinzi, realizate din cadre de beton armat [B250/B300 – oţel] şi zidărie portantă din cărămidă. Având în vedere adâncimea fundaţiei, incinta este realizată din pereţi mulaţi. Pereţii exteriori au o grosime de 25 cm, completat prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime şi tencuială decorativă. Balcoanele apartamentelor sunt zidite, având o lăţime de 1,2 – 1,8 m. Compartimentările interioare sunt realizate din zidărie din cărămidă de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi casa scării, iar compartimentările în interiorul apartamentelor sunt realizate din cărămidă de 20 cm.

 

Dotări și finisaje de calitate

Dotările şi finisajele de calitate se regăsesc în toate apartamentele SOLUMNIA, indiferent de suprafaţa şi tipul acestora, pentru a le oferi locatarilor un confort sporit încă din ziua mutării. De la încălzirea prin pardoseală, care asigură un confort termic extraordinar, la izolarea fonică, atât de importantă pentru liniştea oricărei familii, la finisajele de calitate, alese special de designerii SOLUMNIA, până la posibilitatea de a opta pentru modelul preferat de parchet, faianţă şi gresie, balcoane zidite şi utilate pentru confort optim în toate anotimpurile, băi cu aerisire şi lumină naturale, atât de necesare confortului zilnic al întregii familii – toate se regăsesc în firescul dotărilor SOLUMNIA, pentru că e normal să-ţi fie bine în noul tău apartament.

DOTĂRI // FINISAJE

■ încălzire în pardoseală

■ izolare fonică

■ tâmplarie profil PVC, 7 camere şi geam tripan – Salamander

■ aer condiţionat

■ centrală termică murală cu condensare (pentru fiecare apartament)

■ gresie antiderapantă de exterior, rezistentă la temperaturi scăzute, pentru balcon

■ parchet laminat de 10 mm, gresie şi faianţă disponibile în 3 variante de culori şi texturi la alegere

■ uşi de tip celular cu feţe din HDF

■ gresie porţelanată în baie şi bucătărie

■ băi utilate cu obiecte sanitare (cadă, wc suspendat, gresie, faianţă, lavoar încastrat, mobilier, oglindă)

■ băi cu geam

■ parchet în camera de zi şi în dormitor

■ gresie de trafic intens în spaţii comune

■ instalaţie electrică

■ telefonie, internet, cablu TV, interfon

■ pereţi şi tavane tencuite, gletuite şi vopsite cu var lavabil

■ uşă de acces în apartament – metalică

FACILITĂȚI


■ contoare individuale de gaz, energie electrică şi apă, situate pe casa scării

■ 130 locuri de parcare supraterană şi subterană, cu asigurarea controlului video al accesului

■ paza şi supraveghere video permanente

■ 2 lifturi moderne (capacitate 10 persoane)

■ staţii de încărcare pentru maşini/vehicule electrice (100% electrice şi hybrid plug-in)

■ spațiu de joacă 300 mp

■ acces controlat în ansamblu

■ spaţii de depozitare (demisol)

■ parcare pentru biciclete

■ windfang cu zonă de aşteptare închisă

■ lounge spaţios, cu zonă de networking

■ rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi

■ serviciu de administraţie

 Dispus pe 17 niveluri (-3 + D + P + 12E) şi construit pe o suprafaţă de 10.310 mp, din care 5.137 mp subterani, cu o înălţime de 42 metri de la sol, SOLUMNIA se bucură din plin de lumina soarelui, de la răsărit până la apus.

Design modern

Arhitectura este realizată în stil modern, fiind definită prin verticalitate, înălţime şi o structură de rezistenţă puternică, pusă în valoare de luminile arhitecturale, liniile ferme, precizia detaliilor şi folosirea celor mai durabile şi adecvate materiale. Designul arhitectural asigură eleganţă şi solemnitate construcţiei, favorizând, prin amplasare şi înălţime, pătrunderea luminii naturale şi crearea de spaţii luminoase şi sustenabile. Din punct de vedere arhitectural şi cromatic, construcţia are coerenţă, bun gust şi respect faţă de nevoile reale ale locatarilor.

Suprafețe generoase

Spaţiile generoase, echilibru între spaţiul de relaxare şi cel de socializare, compartimentarea facilă şi interconectivitatea funcţiunilor asigură un nivel înalt al confortului care se regăseşte în toate apartamentele SOLUMNIA.

La SOLUMNIA, poţi opta pentru apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere, disponibile în trei tipuri de compartimentare:

■ apartamente decomandate, pentru mai mult confort şi intimitate

■ apartamente decomandate (open space), preferate pentru libertate de mişcare şi acces rapid la funcţionalităţi

■ apartamente semidecomandate, care asigură atât confort, cât şi intimitate.

121 apartamente mari şi luminoase

Dispunerea apartamentelor SOLUMNIA pe etaje a fost gândită pentru a oferi un confort real locuirii urbane prin spaţii generoase, facilităţi premium şi dotări adaptate vieţii cotidiene. De aceea, pe fiecare etaj a fost proiectat un număr optim de apartamente, fără a restrânge suprafaţa acestora. Astfel, deşi dispusă pe 12 etaje, SOLUMNIA însumează doar 121 de apartamente, cu spaţii luminoase şi generoase, perfect compartimentate, astfel încât să ofere o utilizare facilă şi un confort ridicat întregii familii.

O EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ INTEGRATĂ

O experienţă de viaţă integrată. Şi pentru că ştim cât de greu este să te împarţi între birou, acasă, ieşiri cu prietenii şi momentele tale de relaxare, la SOLUMNIA am integrat tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de o experienţă de viaţă integrată: spaţii de birouri, zone de lucru creative, spaţii pentru organizare evenimente, zonă comercială, spaţii de joacă, socializare, activităţi sportive şi de relaxare.

 BIROUL APROAPE DE CASĂ

Am construit o zonă dedicată spaţiilor de birouri şi hub-urilor creative pe care le poţi folosi ca birou mobil, fie că lucrezi singur sau alături de o echipă. De asemenea, incubatorul de afaceri SOLUMNIA, aflat în incinta complexului în clădirea C2, este dotat cu sală de conferinţe, sală de evenimente, spaţii de birouri şi spaţii de lucru creative, unde îţi poţi desfăşura activitatea profesională sau îţi poţi reloca afacerea.