A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/acordimobiliare/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Ansamblul ESQ Village

0% comision
Zona: Pacurari
Construcţie: 2019

Prezentare

Pozitionat in zona Pacurari, ESQ Village se dorește a fi un proiect inovator pe piața imobiliară din Iași. Clădirile din complex au un stil plăcut, de inspirație mediteraneană și cu subtile influențe renascentiste. Materialele, însă, sunt moderne, iar finisajele de lux transformă locuitul într-o casă ESQ Village într-o vacanță permanentă. Cu o bogată ofertă ce cuprinde case individuale, înșiruite sau duplex, dar și apartamente în blocuri de tip vilă, poți fi sigur că aici vei găsi locuința care ți se potrivește!

Locul ales pentru construirea ESQ Village este unul liniștit, aflat departe de zgomot și praf, la capătul unei străzi puțin circulate, dar în același timp aproape de mijloace de transport și de drumul european (aproximativ 500 m). Complexul beneficiază de o poartă acționată automat, iar în interiorul cartierului drumurile vor fi complet asfaltate. Fiecare locuință beneficiază de toate utilitățile, inclusiv canalizare.Ansamblul Rezidential ESQ Village redefinește conceptul vieții în comun. Apartamentele din blocurile de tip vilă sunt construite după cele mai noi tendințe, au aceleasi finisaje pe care le au toate casele ESQ Village și se ridică la înălțimea oricăror exigențe, fiind menite să adăpostească o comunitate de oameni apropiați, cu interese comune. Locuind într-un bloc tip vilă cu puţine apartamente, vei gusta din atmosfera Mediteranei, inspirat de stilul arhitectonic unic pentru Iași.

Structura imobilelor este realizata pe zidarie portanta (caramida Brikston BKS25), acoperisul din tigla Bramac, iar tamplaria din PVC clasa A cu armatura din otel zincat si sticla termopan triplu stratificat lucrata in camp de argon. Apartamentele se predau clientului la cheie, cu finisaje moderne de cea mai inalta calitate - gresie si faianta import, usi interioare din lemn stratificat, baie complet echipata cu obiecte sanitare, centrala termica  proprie in condensatie 24 KW, inclazire in pardoseala sistem TECE cu termostate de ambient in fiecare camera. Absolut toate materialele folosite la construire si finisaje sunt insotite de calitate si garantie. 

Pentru vizionarea proiectului sau informatii suplimentare va rugam contactati consilierul nostru imobiliar Marius Chicireanu Tel. 0756 425 514

Apartamente cu 3 camere