Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

...Ansamblul SOFIA DISTRICT

0% comision
Zona: Bucium
Construcţie: 2020

Prezentare

SOFIA DISTRICT este un ansamblu residential compus din 113 apartamente, 115 locuri de parcare, 2 spatii comerciale( dintre care unu va fi magazin alimentar PROFI), spatiu de joaca pentru copii si spatiu verde pentru petrecerea timpului liber.

Fiecare constructie este dispusa pe 5 nivele P+4, structura este realizata in cadre si diafragme din beton armat C20/25 sau B350. Peretii exterior sunt facuti din caramida Porotherm de 11,5 NF.

Izolatia exterioara se face cu polistiren expandat de 100 mm si ESP70 marca Adeplast si polistiren extrudat 50 mm marca Adeplast. Tencuiala decorativa este siliconica.

Instalatia sanitara se realizeaza din pex cu distribuitor pentru fiecare calorifer, ingropata in sapa. Baia vine echipata cu obiecte sanitare marca Cersanit si baterii Ferro. Centrala termica este in condensare marca Berreta.

Instalatia electrica se realizeaza din fir, de 2,5 mm pentru circuitele de prize si 1,5 mm pentru circuitele pe care sunt amplasate sursele de lumina, prin tub flexibil din coopex(pvc) ingropat in pereti si sapa care are proprietati izolante si nu intretine arderea. Aparatajul si sigurantele sunt de origine italiana.

Tamplaria este Salamander, de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, cu 3 foi de sticla, 7 camere, import Germania, cu feroneria Maco.

Finisajele se remarca prin:

-          Gresia si faianta din import sau la alegere din magazinele de specialitate;

-          Parchet laminat cu plinta din MDF;

-          Usi interioare si usi exterioare marca Bella casa.

Peretii sunt finisati prin tencuiala pe baza de ipsos aplicata mecanizat pe fese marc a Ratio Glatt(Baumit), apoi se adauga gleturile FinoBello ulterior sunt slefuiti si in final se aplica varul.

Apartamentele se predau racordate la toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, energie electrica.

Imobilele beneficiaza de lift Keleemann.

Copiii viitorilor proprietari isi vor petrece timpul liber intr-un spatiu de joaca special amenajat.

Garantia este de 2 ani de zile, cu posibilitatea de extindere contra cost.

Sistem de supraveghere video.

Termenul de predare este la 30 septembrie 2020 la primul bloc.

Ansamblu SOFIA DISTRICT se remarca prin apartamente calitative la preturi corecte.

Apartamente cu 2 camere

 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, in zona Bucium, la un bloc nou cu predare la sfarsitul lunii Octombrie 2020. DOTARI APARTAMENT: - Compartimentare decomandata, cu o suprafata de 54 mp; - Centrala termica proprie; - Peretii interior si exteriori sunt facuti din…

  € 45 900
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, in zona Bucium, la un bloc nou cu predare la sfarsitul lunii Octombrie 2020. DOTARI APARTAMENT: - Compartimentare decomandata, cu o suprafata de 42 mp; - Centrala termica proprie; - Peretii interior si exteriori sunt facuti din…

  € 35 700
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, in zona Bucium, la un bloc nou cu predare la sfarsitul lunii Septembrie 2020. DOTARI APARTAMENT: - Compartimentare decomandata, cu o suprafata de 41 mp; - Centrala termica proprie; - Peretii interior si exteriori sunt facuti din…

  € 33 500
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Bucium

  Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, in zona Bucium, la un bloc nou cu predare la sfarsitul lunii Septembrie 2020. DOTARI APARTAMENT: - Compartimentare decomandata, cu o suprafata de 46 mp; - Centrala termica proprie; - Peretii interior si exteriori sunt facuti din…

  € 36 500

Contactează agentul: Antonio Turcanu