Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

..Ansamblul DP Rezidential

0% comision
Zona: Tatarasi
Construcţie: 2020

Prezentare

DP REZIDENTIAL este un ansamblu rezidential situat in vecinatatea zonei de agrement CIRIC din Iasi, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului.

Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele din DP REZIDENTIAL beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui.

Dezvoltatorul se afla la al 9-lea proiect imobiliar in Iasi, cu o vasta experienta in spate ceea ce ofera o siguranta deplina clientilor.

Blocul are o inaltime de P+10 Etaje si dispune de un numar de 140 de apartamente cu 1 si 2 camere, reazizate dupa ultimele standarde, cu finisaje premium de import.

Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloni foratu la 13m, compartimentari din caramida, termosistem de 10cm la exterior, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatitaprin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor, spatiul interior-exterior este fluid, agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor.

Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfect gandite atat pentru locuit cat si pentru investitie! Din punct de vedere estetic cat si arhitectural, sa dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite.

Tipuri de apartamente :

Apartamente 1 camera Tip A 38,05mp

                                      Tip B 42,05mp

                                      Tip C 42,05mp

                                      Tip D 42,09mp

Apartamente 2 camere Tip A 52,30mp

                                      Tip B 52,35mp

                                      Tip C 48,10mp

In aceasta perioada avem preturi promotionale la plata cash, 950 euro/mp.

Nu exista comisioane suplimentare din partea cumparatorilor!

Pentru mai multe detalii consultati consilierul nostru imobiliar Daniel Manolachioaia la tel 0757010138!

Apartamente cu 2 camere

 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere, decomandat, intr-unul din cele mai noi si sofisticate proiecte imobiliare din Iasi, zona Tatarasi, o zona linistita, plina de verdeata si cu o panorama superba. Apartamentul are o suprafata de 48mp utili si 11,25mp balcon, si…

  € 47 850
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

  Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere, decomandat, intr-unul din cele mai noi si sofisticate proiecte imobiliare din Iasi, zona Tatarasi, o zona linistita, plina de verdeata si cu o panorama superba. Apartamentul are o suprafata de 52,3mp, si este de tip decomandat,…

  € 49 685

Apartamente cu o cameră

 • Apartament de vânzare cu o cameră, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu o cameră, Tatarasi

  Va propunem spre achizitie un apartament cu 1 camera, decomandat, intr-unul din cele mai noi si sofisticate proiecte imobiliare din Iasi, zona Tatarasi, o zona linistita, plina de verdeata si cu o panorama superba. Apartamentul are o suprafata de 42,05mp, si este de tip decomandat,…

  € 39 950
 • Apartament de vânzare cu o cameră, Tatarasi

  Apartament de vânzare cu o cameră, Tatarasi

  Va propunem spre achizitie un apartament cu 1 camera, decomandat, intr-unul din cele mai noi si sofisticate proiecte imobiliare din Iasi, zona Tatarasi, o zona linistita, plina de verdeata si cu o panorama superba. Apartamentul are o suprafata de 38,05mp, si este de tip decomandat,…

  € 36 150

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia