Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

..Ansamblul AZIMUT COPOU

0% comision
Zona: Copou
Construcţie: 2021

Prezentare

COMISION 0 PENTRU CUMPARATOR!

Proiectul Azimut Copou reprezinta imbinarea liniilor arhitecturale moderne cu cadrul natural si urban, este spatiul care transmite senzatia de apartenenta la acest loc. Principalele instrumente cu care au operat arhitecții la crearea proiectului sunt formele, culorile si materialele folosite in mod esential cu scopul obtinerea efectului de luminozitate. Potențialul sticlei, pus in evidenta in vitraliile mari, este o dimensiune importanta cu care se gestioneaza relatia interiorului cu exteriorul. O trasatura fundamentala a acestui complex este atentia pentru detaliu care determină imaginea si stilul.

Amplasare: Amplasarea (Aleea Mihail Sadoveanu), intr-o zona selecta si in plina dezvoltare, reprezinta o investitie inteligenta, sigura si cu potential ridicat pe viitor.

Azimut Residence va fi un bloc cu regim de inaltime, dispus pe P+11 ETAJE, avand 99 de apartamente, cu suprafata minima de 60mp unde potențialul sticlei, pus in evidență in vitraliile mari, este o dimensiune importanta cu care se gestionează relația interiorului cu exteriorul. Acesta îmbina liniile arhitecturale moderne cu cadrul natural si urban, este spațiul care transmite senzația de apartenență la acest loc. Principalele instrumente cu care au operat arhitecții la crearea proiectului sunt formele, culorile si materialele folosite in mod esențial cu scopul obținerea efectului de luminozitate.

*Detalii Interior*

•Tâmplărie PVC ADF PREMIUM, culoare nuc, cu următoarele caracteristici:

• Profil REHAU , adâncime de construcție 76 mm contur rotunjit, cu 5 camere și 2 garnituri de izolare, fabricat 100% în Germania. Profile 100% Clasa A, grosime pereți exteriori minim 3 mm rigidizați cu oțel zincat de 1,5 mm – ferestre și 2 mm – uși;

• Geam izolant triplu; • Incalzire in pardoseala;

• Feronerie Sigenia cu toate punctele de închidere antiefracție, de înaltă calitate, fabricată 100% în Austria, echipată cu ventilație economică și mecanism împotriva acționării incorecte; Casa scării perete cortină și pardoseli din granit și marmură, Lift Kleemann.

*Detalii Exterior*

Structură: Cadre din beton armat cu zidărie de cărămidă și termosistem.

Compartimentări: Sunt realizate din zidărie de cărămidă și la solicitarea beneficiarilor, cu pereți din ipsos carton.

Balcoane: Balustradele balcoanelor sunt realizate din sistem de profile din aluminiu vopsite în camp electrostatic cu sticlă securizată și laminată colorată în masă de 16 mm.

Preturi incepand de la 1.140 euro/mp + tva.