Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Metropol Residence

0% comision
Zona: Popas Pacurari
Construcţie: 2016

Prezentare

   Acord Imobiliare va prezinta un proiect inediat, Metropol Residence, in zona Popas Pacurari la doar 2 minut de drumul european, cu termen de finalizare in vara 2016. Blocul este construit pe cadre, cu caramida, inclusiv pentru peretii din interior, regim de inaltime D+P+3, dotat cu lift hidraulic  de ultima generatie.

   In acest proiect putem opta pentru apartamente cu una, doua sau trei camere, fiecare beneficiind de loc de parcare privat in curtea imobilului.

   Suprafete per model:

- o camera: 37-38mp;

- doua camere: 60-65;

- trei camere: 74-77mp.

   Finisaje si dotari: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam termopan (tripan), usi interioare import MDF de calitate premium, termosistem cu polistiren de 10cm pe exterior, gresie, faianta, parchet, var lavabil, usa metalica. Finisajele sunt la alegerea clientului, pentru apartamentele contractate din faza de constructie.

  

Apartamente cu 3 camere

  • Apartament de vânzare cu 3 camere, Popas Pacurari

    Apartament de vânzare cu 3 camere, Popas Pacurari

    Acord Imobiliare va prezinta un proiect inedit, Metropol Residence, in zona Popas Pacurari la doar 1 minut de drumul european, cu termen de finalizare in iunie 2016. Blocul este construit pe cadre, cu caramida, inclusiv pentru peretii din interior, regim de inaltime D+P+3, dotat…

    € 56 500

Contactează agentul: Flavian Zaharia