Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Alesia Residence

0% comision
Zona: Popas Pacurari
Construcţie: 2016

Prezentare

Alesia Residence Pacurari - Prezentare Proiect Alesia Residence Iasi este un proiect imobiliar, amplasat in zona Pacurari – Rond Era, ferit de zgomot, departe de aglomerația și rutina zilnică, insa aproape de statia pentru mijloacele de transport in comun. Imobilul este cu regim de înălţime D+P+2E+M, avand 10 apartamente cu 2 si 3 camere, dispuse astfel: demisolul are spatii comune si boxe individuale pentru fiecare apartament, la parter sunt 2 apartamente cu 2 si 3 camere, la etajul 1 respectiv 2 sunt 4 apartamente cu 2 camere iar la mansarda se afla un penthouse. De asemenea imobilul beneficiaza de parcare privata.

Alesia Residence are structura de rezistenta alcatuita din diafragme si cadre din beton armat, ceea ce permite a se efectua unele modificari de compartimentare, functie de solicitarile celor ce contracteaza in faza de executie, zidaria exterioara si interioara este din caramida, izolat exterior cu termosistem de 10 cm, casa scarii placata cu granit, balustradele din fier forjat si acces pe baza de interfon.

Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Din dotările standard nu lipsesc: centrală termică proprie, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie, faianţă, parchet, usa metalică, obiecte sanitare, contorizare separata (apometre, contor gaz si energie electrica) pe casa scarii, aer conditionat (optional). Pentru fiecare apartament, finisajele pot fi personalizate la cererea clientului.