Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartamente 3 camere in vila

0% comision
Zona: Pacurari
Construcţie: 2015

Prezentare

   In imediata apropiere a cartierului Pacurari, la doar 900m de bulevardul principal - Munca Invalizilor, intr-o zona ferita de zgomotul si nebunia cotidiana, intr-un cadru verde, curat si privat, se afla in stadiu avansat de constructie o vila in care veti regasi locuinta mult cautata. Imobilul va avea regim de inaltime P+2 si va avea doar 3 apartamente cu cate 3 camere fiecare. Constructia respecta ultimele norme de siguranta si construire, cu fundatia pana la 2m adancime, pe cadre din caramida de 20cm. Accesul se va face direct din strada principala (acces betonat), dezvoltatorul oferind si cate un loc de parcare pentru fiecare apartament iar accesul in vila se va face prin casa scarii.

   Apartamentele vor avea suprafata utila de 70mp la care se adauga o terasa de 11mp, cu o compartimentare gandita astfel incat sa se foloseasca fiecare colt intr-un scop util. Tot in ajutorul d-voastra, dezvoltatorul a proiectat apartamentele cu cate 2 bai, una mare prevazuta cu cada sau cabina (la cerere) si una de serviciu. Dormitoarele sunt luminoase, prevazute cu spatii pentru dressing. Inaintand pe holul spatios ajungem in living ce poate fi open space cu bucataria sau putem avea o bucatarie inchisa si living separat. In aceasta camera avem ferestre mari ce ne ofera o priveliste deosebita spre zona verde.

  Dotari apartamente: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam termopan, termosistem de 10cm pe exterior, usa metalica la intrare, usi interioare MDF, gresie, faianta, parchet si var lavabil. Finisajele interioare sunt la alegere in limita bugetului alocat. Casa scarii va fi finisata cu gresie, mana curenta metalica, ferestre pentru iluminare naturala iar pe exterior va avea lambriu din lemn. Imobilul va fi racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, TV si internet.

   Unul din cele 3 apartamente poate fi al d-voastra inclusiv printr-un credit imobiliar. Proiectul va fi finalizat in aprilie-mai 2016.