Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

- Ansamblul CONEST GRAND RESIDENCE -

0% comision
Zona: Tudor Vladimirescu
Construcţie: 2017

Prezentare

            Conest Grand Residence propune să introducă un standard nou în ansamblurile de locuințe, în care unitatea de măsură pentru o locuință nu ar trebui să fie reprezentată de metrul pătrat, ci de confortul pe care îl oferă.

ZONA

             Complexul crește în zona centrală a Iașului – Tudor Vladimirescu/Iulius Mall în apropierea campusului studențesc “Tudor Vladimirescu”. Această zonă care cunoaște o efervescență urbană nemaipomenită, oferă noilor proprietari proximitatea Universității “Gh. Asachi”, a școlilor și a grădinițelor cu tradiție și a unui puternic centru de retail și hypermarketuri. Conest Grand Residence se dezvoltă pe o suprafață de 12.000 mp și este compus din 3 clădiri de apartamente cu un regim de înălțime S+P+11E. Ansamblul rezidențial cuprinde 460 de apartamente cu una, două și trei camere. La ultimul nivel vor fi disponibile penthouse-uri. Cele 368 de locuri de parcare sunt dispuse pe două nivele sub și suprateran, pe întreaga suprafață a complexului. Locurile de joacă pentru copii, spațiile verzi, sala de fitness, centru SPA și coffee shop-urile vor completa un stil de viață care redefinește confortul și aduce timp și atenție pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi.

DOTARI SI FINISAJE

              Accesul în blocuri beneficiază de rampă pentru persoane cu dizabilități. Fiecare scară de bloc este dotată cu câte două lifturi de ultimă generație, care fac legătura dintre parcarea subterană și etajele superioare. Pardoselile au fost alese în funcție zona deservită, astfel: gresie de trafic intens în spaţiile comune, gresie antiderapantă la balcoane, gresie porţelanată în băi şi bucătarii, parchet în camerele de zi şi în dormitoare. Băile se predau cu obiecte sanitare. Parchetul, gresia și faianță sunt de bună calitate, alese cu măiestrie de echipa noastră de designeri. Pereții şi tavanele vor fi tencuite, gletuite și vopsite cu var lavabil. Uşile de acces în apartament vor fi metalice. Uşile interioare vor fi de tip celular cu feţe din HDF, foarte plăcut la atingere și trainic în utilizare. Vata minerală bazaltică de înaltă densitate, pereții groși din BCA de calitate superioară, aerul condiționat, centrala termică modernă în condensare și tâmplăria PVC cu 3 foi de sticlă vă vor asigura confortul termic pe parcursul întregului an. Izolația superioară precum și calitatea ferestrelor garantează costuri reduse la întreținere.

SIGURANTA

                   Construcțiile au fundații continue din beton armat. Structura de rezistenţă este duală din diafragme, stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit. Pereții exteriori au o grosime de 25 cm, pentru a conferi un confort termic și fonic superior, completat prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime și tencuială decorativă. Compartimentările interioare vor fi din zidărie BCA de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi holul de nivel, compartimentări zidărie BCA 15 cm în interiorul apartamentelor.

 

            Pentru detalii suplimentare sau vizionare, apelati consilierul nostru imobiliar, Vlad Postolache, la telefon: 0756 425 514.

COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR.

Contactează agentul: Vlad Postolache