Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

COPOU Residence

0% comision
Zona: Copou
Construcţie: 2017

Prezentare

Va propunem spre achizitie apartament cu 1 si 2 camere situat in zona Copou intr-un complex rezidential de lux, excelent pozitionat, in zona Stadionului Emil Alexandrescu, la doar 2 minute de Facultatea Alexandru Ioan Cuza, complex unde constructia va incepe in septembrie 2017. 

Proiectul este situat in zona Copou, o zona linistita, foarte aproape de zona Centrala, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, este un proiect rezidential exclusivist, cu finisaje de lux ce se incadreaza la cele mai inalte standarde.

Este amplasat in zona Copou, la doar 2 minute de Facultatea Alexandru Ioan Cuza, una dintre cele mai accesibile zone si una dintre cele mai dorite zone de catre clienti.

Apartamentele sunt gandite pentru a satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi, cu suprafete generoase, compartimentari moderne si functionale.

Imobilul este rezistent la un grad seismic ridicat, constructia este din cadre de beton armat si caramida, zidaria fiind din caramida inclusiv la interior, izolatie termica si fonica, tencuieli decorative, parti comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior.

Finisajele sunt de cea mai inalta calitate, fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie, centrale prin condensatie, usi de intrare si interioare din lemn masiv, tamplarie exterioara cu geam termopan SCHUCO cu sapte camere si 3 foi de sticla, gresie si faianta din import, piatra naturala in bai si holuri.

Plata se poate face cash. Comisionul este 0%!

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia