Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Ansamblul 202 Sararie Residence

0% comision
Zona: Copou
Construcţie: 2018

Prezentare

Va propunem spre achizitie apartamente cu 1 si 2 camere, situate in zona Copou intr-un complex rezidential de lux, excelent pozitionat, in zona Super Copou,  la doar cateva minute de punctele mari de interes(Piata Unirii, Palas, Bd.Independentei, etc)

Proiectul este situat in zona Copou, una dintre cele mai accesibile zone si una dintre cele mai dorite zone de catre clienti, foarte aproape de zona Centrala, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, este un proiect rezidential exclusivist, cu finisaje de lux ce se incadreaza la cele mai inalte standarde.

Apartamentele sunt gandite pentru a satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi, cu suprafete generoase, compartimentari moderne si functionale.

1. Apartament cu 2 camere TIP A Suprafata- 61 mp Pret 96680 euro
2. Apartament cu 2 camere TIP B Suprafata- 56,5 mp Pret 93500 euro
3. Apartament cu 2 camere TIP C Suprafata- 61,3 mp Pret 96680 euro 
4. Apartament cu 1 camera TIP D Suprafata- 47,6 mp Pret 86200 euro
5. Apartament cu 1 camera TIP E Suprafata- 41,3 mp Pret 79300 euro 

Imobilul este rezistent la un grad seismic ridicat, regimul de inaltime fiind de P+5 cu lift de ultima generatie, constructia este din cadre de beton armat si caramida, zidaria fiind din caramida inclusiv la interior, izolatie termica si fonica, tencuieli decorative, parti comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior.

Finisajele sunt de cea mai inalta calitate, fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie, prin condensatie, incalzire prin pardoseala, usi de intrare si interioare din lemn masiv, tamplarie exterioara cu geam termopan cu sapte camere si 3 foi de sticla, balcoane tip terasa cu sticla securizata, gresie si faianta din import, piatra naturala in bai si holuri.

Plata se poate face cash. Comisionul este 0%!

Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizionari contactati consilierul nostru imobiliar, dl. Daniel Manolachioaia, Tel: 0757.010.138; 

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia