Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Pacurari Residence

0% comision
Zona: Valea Lupului
Construcţie: 2017

Prezentare

     Pacurari Residence este un proiect ambitios situat in Valea  Lupului.

     Localizarea vine in intampinarea omului modern care vrea sa imbine traiul cat mai aproape de natura cu accesul facil catre centrul urban. Astfel te poti bucura de un peisaj incarcat cu verdeata, ferit de zgomotul si poluarea orasului. In doar 2 minute poti ajunge la centrele comerciale Carrefour Era, Praktiker, Dedeman, Metro, iar in 15 minute poti fi in orice punct de interes al orasului ( Copou, centru, Gara). Daca nu dispui de masina, vestea buna este ca te poti deplasa cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, avand statii la indemana.

     O echipa de profesionisti  lucreaza la acest proiect, imbinand materiale de cea mai buna calitate cu design-uri menite sa te faca sa te simti “acasa”. Astfel am creat un cadru intim, regimul de inaltime al constructiei fiind D+P+2E+M, in interiorul careia avem doar apartamente cu 3 camere, pentru ca tu si familia ta sa te poti bucura de un cadru familial si prietenos, alaturi de vecini cu stiluri de viata similare.

     Construit pe cadre, cu inchiderea peretilor de caramida si izolatie de 10 cm, iti oferim protectie antiseismica ridicata. Daca vei contracta apartamentul in timp util, ai ocazia sa-ti creezi atmosfera dorita in caminul tau alegandu-ti dupa propriul gust finisajele.

     Apartamentele au o suprafata totala de 70 mp utili, din care 6 mp sunt alocati in cele doua balcoane.

DOTARI:

-         -  Gresie, faianta, parchet: 40 lei/mp;

-          - Obiecte sanitare la baie: 1200 lei;

-         -  Usi interioare: 500 lei;

-          - Usa metalica la intrare;

-         -  Centrala termica Motan;

-          - Tamplarie PVC cu geam termopan;

-        -   Interfon.

 

PRETURI:

-        -   50.000 EURO plata cash;

-          - 53.000 EURO credit.

     La achizitionarea apartamentului primesti un loc de parcare BONUS!