Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu o cameră, Nicolina

Cod ofertă : VOA3578
€ 39 000

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament cu o camera, intr-un complex rezidential nou, situat in zona Nicolina chiar la bulevardul principal, apartament disponibil pe etaj intermediar, model decomandat si cu o suprafata de aproximativ 32mp.

Stim ca va place sa fiti aproape de tot ce este important in orasul in care locuiti. De accea va propounem cel mai nou proiect rezidential cu o amplasare excelenta, la bulevard, in zona Nicolina, o zona cu acces facil catre toate zonele din iasi atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, statia de autobuz si tranvai fiind in imediata apropiere a complexului. Tot in vecinatatea proiectului gasim supermarketul Selgros, Profi, Piata CUG, banci scoli si gradinite pentru cei mici.

Proiectul va avea disponibile o gama variata de apartamente cu o camera, 2 sau 3, cu suprafete diferite in functie de necesitatile si de bugetul fiecaruia. Regimul de inaltime este de P+11 etaje, cu parcari supra si subterane. Ca si constructie vorbim de o structura pe cadre de beton armat, cu zidarie exterioara si interioara din caramida, tencuiala mecanizata, termosistem exterior de 10cm, iar accesul pe etaje se va face cu ajutorul a doua lifturi moderne. Apartamentele se predau complet finisate, cu baile utilate cu obiecte sanitare, si bransate la toate utilitatile orasului, intr-un cuvant la cheie. Puteti opta in cazul finisajelor la apartamentul ales de dumneavoastra, in sensul ca il puteti personaliza dupa bunul plac, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, asta in cazul in care rezervarea apartamentului se face din timp.

Preturile pornesc de la 1150 euro/mp pentru plata cash, iar pentru rezervare se cere un minim 10% avans, preturi ce includ cei 5% TVA!

Pentru mai multe detalii si vizionari contactati consilierul nostru imobiliar Daniel Manolachioaia la tel 0757010138!

Acest apartament face parte din Ansamblul Rezidential Rondul Vechi

Detalii

Număr camere 1   Construit 2018
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 11   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 32   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj