Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu 2 camere, Copou

Cod ofertă : VOA4245
€ 78 000

Prezentare

Va propunem spre achizitie apartament cu 2 camere situat in zona Copou intr-un complex rezidential de lux, la doar 2 minute de Rond Agronomie, complex construit in 2018.

Royal Town este un proiect rezidential exclusivist, cu finisaje de lux ce se incadreaza la cele mai inalte standarde. Proiectul beneficiaza de o zona mare de teren ce va fi amenajata cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si alei pietonale, totul pentru un confort sporit al locuitorilor acestui complex. Imobilul este rezistent la un grad seismic ridicat, constructia este din cadre de beton armat si caramida, zidaria fiind din caramida inclusiv la interior, izolatie termica si fonica, termosistemul exterior fiind realizat cu vata bazaltica, tencuieli decorative, parti comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior, sistem SMARTHOME.

Finisajele sunt de cea mai inalta calitate, fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie, centrale prin condensatie, usi de intrare si interioare din lemn masiv, tamplarie exterioara cu geam termopan VEKA cu sapte camere, gresie si faianta din import, piatra naturala in bai, holurile, baile si bucatariile vor avea incalzire prin pardoseala.

Apartamentul are o suprafata totala de 65mp, doua balcoane , o baie, un dormitor, living si o bucatarie, fiind modelul clasic cu bucataria patrata, separata.

Apartamentul este in aropierea statiei de autobuz, cu acces facil catre zona centrala.

Pentru mai multe detalii consultati consilierul nostru Daniel Manolachioaia la tel 0757010138! Comisionul este 0%!

Acest apartament face parte din Copou Royal Town

Detalii

Număr camere 2   Construit 2018
Etaj 3   Băi 1
Etaje clădire 6   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 65   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii apometre, apa, telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare      

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj