Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

Cod ofertă : VOA4443
€ 61 500

Prezentare

Situat in Tatarasi, langa bulevard, zona Flora-Flux, la 3 km (5 minute cu masina), fata de centru-Palas sau UMF. Apartament cu 2 camere, etaj intermediar, bloc 2010. Se preda cu bucatarie mobilata si partial utilata. Comision 0%.


Sunati-ma pentru alte detalii sau vizionare !
Jucan Florin
Tel: 0756.236.195

Aflat în apropierea lacului Veneția din Iaşi, la mai puțin de 10 minute de centrul civic și în apropierea mijloacelor de transport către toate punctele cheie ale municipiului, Green Park Veneția este cel mai mare cartier nou ridicat în oraș.
Construit cu ajutorul unei tehologii şi a unor materiale de construcţii durabile deja testate, prietenoase cu mediul înconjurător şi rezistente pentru o întreagă serie de generaţii, Green Park propune ieşenilor o regândire a conceptului de “acasă”. Fundamentul pe care se bazează acesta face trimitere directă la mai mult decât un loc propriu-zis. E mai degrabă o stare, un stil de viaţă, o continuă preocupare.
La aceste facilităţi, Green Park adaugă toate celelalte piese din puzzle-ul familial, printre care un loc de joacă adaptat nevoilor actuale ale copiilor, toate sub umbrela unei infrastructuri moderne.
Altfel spus, Green Park este despre o poveste în care siguranţa, liniştea, natura şi spiritul comunitar fac casă bună împreună.
Green Park este un proiect care iubește comunitatea și vrea ca familiile care locuiesc în acest cartier să se dezvolte social și să își poată lăsa copii să se joace într-un mediu cât se poate de sigur și de curat. Departe de betoanele orașului, cartierul Green Park are în proiect dezvoltarea unei zone de agrement și promenadă în interiorul său. Suntem o comunitate “pet-friendly” pentru că îndrăgim animalele de companie la fel de mult cum iubim și oamenii din jurul nostru. Nimic nu se compară cu plimbarea de dimineaţă alături de animăluţul tău prin parcul din cartierul nostru.
Dacă ești amator de mișcare în aer liber, la doar câţiva pași de Green Park se află zona de agrement Veneţia – Ciric, cu piste pentru bicicliști și pentru amatorii de jogging, cu locuri special amenajate pentru un grătare cu prietenii, piscine, locuri pentru un pescuit relaxant alături de copilul tău.
Briza proaspătă a aerului din diminețile de vară n-o mai găsești nicăieri în oraș.

Vino sa te convingi de avantajele Green Park Veneţia!

Detalii

Număr camere 2   Construit 2010
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 8   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 57   Acoperiş
Confort   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Florin Jucan

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj