Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Vilă de vânzare, 132 mp, Miroslava

Cod ofertă : VOC4511
€ 94 900

Prezentare

Vila amplasata intr-un modern cartier rezidential ce prinde contur in zona Miroslava, la trei minute de Belvedere, cu acces rapid, asfaltat.
Proprietatea are o suprafata utila totala de 132 mp, teren aferent constructiei de 160 mp + amprenta casei de 71 mp, si este compartimentata astfel:
La parter avem un living + o zona de luat masa cu iesire pe terasa, 1 baie, 2 spatii pentru depozitare (dressing) si bucatarie separata cu iesire pe balcon.
Etajul este compus din 3 dormitoare, dressing generos, 1 baie si 2 balcoane. La etaj avem si accesul intr-un pod spatios, foarte bine izolat.
Toate materialele sunt de foarte buna calitate, printre care mentionam : fier romanesc Build Corp cu certificat de calitate, beton B250 de la CRH, lemn uscat si lucrat la abric de la Romsilva, acoperis tabla Novatik, caramida seismica Brikstone, tencuiala la interior si exterior pe baza de ciment, termosistem grafitat de 10 cm EPS 80 Austrotherm, tencuiala decorativa silicatica, profile SCHUCO 70 mm, feronerie SCHUCO, geamuri tripan, glafuri placate cu granit, centrala termica Vaillant, cu distribuitoare si calorifere din aluminiu, piatra naturala, usi din lemn masiv, videointerfon la parter si etaj.
Toate lucrarile de constructie au fost monitorizate in permanenta de personal abilitat(diriginte de santier, inspectorat pentru stat in constructii, etc.), punandu-se un mare accent pe calitate.
Pretul de vanzare al vilei este de 94 900 euro, se accepta orice tip de credit. Pentru alte detalii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon :0752 367 180, Radu Ciopraga-Acord Imobiliare.

Detalii

Număr camere 4   Construit
Etaje   Băi 2
Suprafaţa totală (mp) 160   Balcoane 2
Suprafaţa utilă (mp) 132   Acoperiş Tablă
Tip imobil Vilă      
Alte detalii telefon, parchet, internet, gresie, gaz, faianta, curent, centrală, CATV, apometre, apă      

Contactează agentul: Radu Ciopraga

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj