Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu 4 camere, Tatarasi

Cod ofertă : VOA5313
€ 104 000

Prezentare

Un proiect dedicat familistilor! Cu gradinite, scoli, licee si market la 10 minute de mers pe jos, te scuteste de traficul din ce in ce mai aglomerat al orasului.

Un ansamblu de 4 blocuri, atent pozitionate in cadrul proiectului, asigurand intimitate prin cele 2 apartamente pe nivel, cu suprafete si compartimentari deosebit de bine gandite, beneficiind fiecare de terase generoase și privelisti panoramice deosebite. Si pentru ca acasa insemna inevitabil si siguranta, ansamblul beneficiaza de supraveghere video 24/24h, accesul auto si pietonal fiind restricționat in incinta complexului. Intreg ansamblul beneficiaza de iluminat stradal. Fiecare viitor locatar isi poate alege toate finisajele, avand un buget considerabil pentru amenajarea apartamentului. Toate apartamentele se predau complet finisate si utilate cu materiale import calitate premium -centrala termica individuala pe sistem de distribuitori, incalzire prin pardoseala, baie complet echipata cu obiecte sanitare, instalatie de aer conditionat, usi de interior, vopsele lavabile. Utilitati - apa, gaz, curent electric si canalizare racordata la reteaua orasului, contorizare individuala. Deasemeni fiecare apartament dispune de un loc de parcare si o boxa incluse in pretul apartamentului.
Pentru detalii suplimentare sau vizionarea proiectului va rugam contactati consilierul nostru de vanzari Marius Chicireanu Tel. 0756 425 514.

Acest apartament face parte din .. Ansamblul Panorama Tatarasi

Detalii

Număr camere 4   Construit 2019
Etaj 1   Băi 2
Etaje clădire 3   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 96   Acoperiş
Confort   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, boxă, apometre, apa      

Contactează agentul: Marius Chicireanu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj