Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu o cameră, Gara

Cod ofertă : VOA5854
€ 56 700

Prezentare

De vanzare apartament cu 1 camera in Ansamblu Rezidential Nou situat în zona Gării, Noul ansamblu rezidențial este destinat celor pentru care timpul e o resursă importantă. Aflat în apropierea tuturor punctelor de interes din Iași, acesta găzduiește spații moderne destinate investitorilor sau celor care sunt în căutarea unei locuințe aliniate așteptărilor înalte. La prețuri de dezvoltator, apartamentele vor fi finisate complet, racordate la utilități și dotate cu obiecte sanitare premium. În plus, confortul pe care acestea îl asigură este completat de accesul la o parcare amplă, pe două niveluri – subteran și suprateran.
Apartamentul propus spre vanzare are o suprafata utila de 37,2 mp + un balcon de 4,8 mp si se vinde la pretul de 56700 Euro valabil pentru plata cash in avans. Pretul pe metrul patrat util este de 1450 Euro iar pentru rezervarea apartamentului este necesar un avans de minim 35% din valoarea totala.
Pentru detalii suplimentare sau vizionare proiect, va rugam contactati consilierul nostru de vanzari Marius Chicireanu Tel. 0756 425 514. Comision 0% pentru cumparator!

Acest apartament face parte din ..Ansamblul Arka Residence

Detalii

Număr camere 1   Construit 2019
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 8   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 42   Acoperiş Compozit
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, garaj, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Marius Chicireanu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj