Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu 2 camere, Popas Pacurari

Cod ofertă : VOA6390
€ 35 000

Prezentare

Apartament modern 2 camere finisat premium si loc de parcare inclus, la doar 35000 Euro! Este disponibil si pentru plata prin credit la pretul de 37000 Euro. Apartamentul propus spre vanzare, face parte din complexul rezidential ESQ Village 2, este disponibil pe etajele 1 si 2, este de tip open space si are o suprafata utila totala de 38,5 mp.. Amplasat intr-o zona rezidentiala din zona Pacurari - Valea Lupului, la doar cateva sute de metri de Rondul Carrefour, imbina confortul traiului din oras cu cel dintr-o zona rezidentiala si o comunitate tanara, dinamica, unde beneficiezi de toate utilitatile, acces facil catre zonele de interes din oras, siguranta, liniste si unde poti avea activitati de relaxare, iar ca si plus, totul a fost gandit in amanunt, inclusiv pentru familiile cu copii, in cadrul complexului se amenajeaza modern un loc de joaca pentru cei mici.

Beneficii si finisaje : compartimentare echilibrata, finisaje premium, incalzire in pardoseala, usi interioare din lemn masiv stratificat, acoperis din tigla Bramac, curte amenajata si trotuare, gresie, faianta si parchet import, modele la alegerea clientului, alei de acces asfaltate.

Toate apartamentele vor fi predate la cheie, finisate premium la alegerea viitorului proprietar si beneficiind de toate beneficiile si utilitatile mentionate.

Vino sa iti alegi acum unul din apartamentele cu 2 si 3 camere disponibile in diferite compartimentari, suprafete, incadrandu-se chiar si in cele mai exigente cerinte, chiar si celor care sunt in cautarea unui apartament cu gradina proprie.
Termenul de predare pentru prima parte de apartamente este sfarsitul acestui an, iar pentru tot proiectul vara anului 2020.
Pentru detalii suplimentare despre proiect sau vizionare la fata locului, va rugam contactati consilierul nostru imobiliar Marius Chicireanu Tel. 0756425514. Comision 0%!

Acest apartament face parte din .. Ansamblul ESQ Village 2

Detalii

Număr camere 2   Construit 2019
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 2   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 39   Acoperiş Ţiglă
Confort decomandat   Tip imobil Vilă
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Marius Chicireanu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj