Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Apartament de vânzare cu 2 camere, Copou

Cod ofertă : VOA7098
€ 86 000

Prezentare

Va propunem spre achizitie apartament cu 2 camere decomandat clasic, situat in zona Copou intr-un complex rezidential de lux, in plina dezvoltare.

Apartamentul este la cheie, are o suprafata totala de 64mp, 2 balcoane tip terasa , baie, dormitor, living spatios, bucatarie inchisa separat.

Este dotat de lux, baie placata cu piatra naturala, tamplarie interioara din lemn masiv, incalzire prin pardoseala, centrala termica digitala/smart, tamplarie exterioara cu 7 camere si 3 foi de sticla, izolatie exterioara cu vata bazaltica.

Apartamentul este in aropierea statiei de autobuz, cu acces facil catre zona centrala. Este amplasat in zona Copou, pe Aleea Sadoveanu la doar 2 minute de Rond Agronomie, una dintre cele mai accesibile zone si una dintre cele mai dorite zone de catre clienti.
Proiectul beneficiaza de o zona mare de teren ce va fi amenajata cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si alei pietonale, gradinita, afterschool, terenuri de sport, si spatii comerciale, totul pentru un confort sporit al locuitorilor acestui complex.

Ansamblul este securizat iar locuitorii pot beneficia de locuri de parcare atat suprateran cat si subteran, toate fiind accesibile doar pe baza de cartela. Apartamentele sunt gandite pentru a satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi, cu suprafete generoase, compartimentari moderne si functionale.

Pentru mai multe detalii consultati consilierul nostru Daniel Manolachioaia la tel 0757010138!

Acest apartament face parte din ..Ansamblul Royal Town Copou

Detalii

Număr camere 2   Construit 2020
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 10   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 64   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Daniel Manolachioaia

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj