Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Casă de vânzare, 170 mp, Bucium

Cod ofertă : VOC7762
€ 100 000

Prezentare

Acord Imobiliare iti propune spre vanzare o casa cu 5 camere, situata in Bucium, aproape de Plopii fara Sot, cu o suprafata utila de 170 m.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential de case insiruite, ce va fi finalizat in 2021. Locuinta are un regim de inaltime P+E+M si este compartimentata astfel:
Parter – living, hol, bucatarie, baie, debara, casa scarii;
Etaj – hol, 2 dormitoare cu cate o baie fiecare si cate un balcon;
Mansarda – living, dormitor cu baie si balcon.

Deoarece s-a pus confortul pe primul loc, am optat pentru: incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan 6 camere, parchet, gresie si faianta premium si baile dotate cu tehnicosanitare din categoria premium

Locuinta se preda la cheie, racordata la toate utilitatile, inclusive canalizare, structura de rezistenta fiind realizata din beton armat, peretii din caramida iar acoperisul din tigla metalica.
Design-ul ultra-modern si vederea panoramica sunt cateva dintre atributele proiectului la care mai adaugam alei pietonale si auto asfaltate, curte imprejmuita cu gard, gazon, sistem supraveghere video si bariera acces.
Fiecare corp va beneficia de o vedere panoramica deosebit de frumoasa aspura intregului Bucium, dispune de 140 mp teren si de 2 locuri de parcare, si se vinde la pretul de 100.000 €, la plata cash.
Acces facil din : Bucium, Visan, CUG, Frumoasa, Nicolina, Podu Ros .

Detalii

Număr camere 5   Construit 2021
Etaje 2   Băi 3
Suprafaţa totală (mp) 198   Balcoane 3
Suprafaţa utilă (mp) 170   Acoperiş Tablă
Tip imobil Casă      
Alte detalii finalizată, faianta, curent, centrală, canalizare, apometre, apă, parchet, gresie, gaz      

Contactează agentul: Florin Pavelescu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj