Vorbeste acum cu un consilier clienti 0756 236 236

Ofertele agentului Acord Imobiliare

30 oferte
Pagina:
 • Apartament de vânzare cu 3 camere, Centru

  Apartament de vânzare cu 3 camere, Centru

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere de tip decomandat situat in zona Centru - Stefan Cel Mare cu suprafata de 70 mp situat la etajul 8 al unui bloc cu 8 etaje. Imobilul se vinde mobilat si utilat complet de LUX. Dotari : centrala termica, aer conditionat,…

  € 120 000
 • Apartament de vânzare cu o cameră, Centru

  Apartament de vânzare cu o cameră, Centru

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare o garsopniera in zona Ultracentrala - Stefan Cel Mare, cu suprafata de 20 mp situata la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje. Imobilul dispune de urmatoarele dotari : termopan, gresie, faianta, parchet. Ideala pentru investitie cat si pentru locuit.

  € 34 800
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere de tip decomandat, in zona Gara cu suprafata de 47 mp situat la etajul 7 al uiui bloc cu 8 nivele. Imobilul se binde mobilat si utilat. Dotari : centrala termica, termopan, gresie, faianta, parchet.

  € 62 800
 • Apartament de vânzare cu 3 camere, Centru

  Apartament de vânzare cu 3 camere, Centru

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere de tip decomandat, in zona Centru - Palas cu suprafata de 61 mp situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Imobilul se vinde semi-mobilat si utilat. Dotari : centrala termica Saugnier Duval, geamuri termopan, gresie…

  € 75 900
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere de tip decomandat in zona Gara - Arcu, cu suprafata de 54 mp situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 nivele. Imobilul se vinde complat mobilat si utilat. Dotari: centrala termica, gresie, faianta, termopan.

  € 69 900
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere de tip decomandat in zona Gara cu suprafata de 60 mp situat la etajul 9 al unui bloc cu 9 etaje. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Dotari : centrala termica, aer conditionat, termopan, gresie, faianta.

  € 63 000
 • Apartament de vânzare cu 4 camere, Gara

  Apartament de vânzare cu 4 camere, Gara

  Acord Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 (modificat in 3) camere de tip decomandat in zona Garii cu suprafata de 100 mp situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje. Apartamentul se vinde mobilat si utilat partial. Dotari : centrala termica, termopan. gresie faianta,…

  € 105 000
 • Apartament de vânzare cu 2 camere, Canta

  Apartament de vânzare cu 2 camere, Canta

  Acord Imobilire va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere de tip decomandat in zona Canta cu suprafata de 50 mp, situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Imobilul se vinde mobilat si utilat. Dotari : centrala termica, termopan, gresie , faianta, 2 balcoane.

  € 50 900
30 oferte
Pagina: