Apartamentele noi din complexele rezidentiale reprezinta o optiune foarte atractiva pentru persoanele aflate in cautarea unei locuinte care isi doresc sa beneficieze de finisaje moderne si amenajari personalizate. In plus, multi dintre dezvoltatori accepta modalitati diverse de plata, iar preturile sunt pentru toate buzunarele, asa ca si partea financiara este foarte atractiva.

Acord Imobiliare – portofoliu vast de proiecte rezidentiale Iasi

Daca te atrage ideea unui apartament sau unei garsoniere Iasi intr-un complex rezidential, cea mai buna metoda de avea acces la cat mai multe oferte este sa apelezi la serviciile unei agentii imobiliare. Pe cont propriu iti va lua mai mult timp sa descoperi dezvoltatorii si sa strangi toate ofertele si informatiile.

Acord Imobiliare este o agentie din Iasi care lucreaza cu toti dezvoltatorii din zona si iti poate pune la dispozitie un portofoliu deja format de garsoniere si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere in complexe rezidentiale construite si gata de mutat sau care preiau comenzi. Agentia lucreaza cu 0% comision la cumparare, asa ca nu vei resimti niciun cost suplimentar. Agentii vor filtra pentru tine ofertele, concentrandu-se exact asupra cerintelor tale. De asemenea, acestia iti vor prezenta si explica metodele de plata disponibile, astfel incat sa faci alegerea potrivita.

Avantajul principal al pietei iesene este ca ansamblurile rezidentiale se afla in toate zonele atractive ale orasului. De asemenea, blocurile sunt de diverse tipuri, existand optiuni pentru toate gusturile. Poti opta astfel pentru un bloc mai inalt sau cu 1-2 etaje, in sistem de vila. Depinde cum te raportezi la vecini, zgomot si preferintele in materie de spatiu.

Ajungem astfel la un alt avantaj important oferit de ansamblurile iesene si anume acela ca beneficiaza de spatii generoase care permit asigurarea parcarii, spatiilor verzi si a celor pentru joaca.

Apoi, numarul de cladiri din complexe este si el variabil. Unele se rezuma chiar si la un singur bloc, in timp ce altele se intind pe suprafete mai mari si creeaza adevarate mini-orase.

Cateva dintre cele mai populare complexe rezidentiale din Iasi sunt Oscar Residence, Rasarit de Soare, Sunny Residence, Alesia Residence, Brown Luxury, Lake Residence, Dealul Zorilor Residence sau Belvedere Bellevue. Lista completa a dezvoltatorilor din portofoliul Acord Imobiliare include aproape 50 de nume.

Dupa cum spuneam si mai devreme, complexele se afla in toate zonele orasului, asa ca vei putea gasi apartamente Pacurari, apartamente Nicolina, apartamente Tatarasi etc. In mare poti gasi apartamente in orice zona doresti, existand optiuni chiar si pentru zona centrala, chiar daca mai reduse.

Toate ofertele dezvoltatorilor din portofoliul Acord Imobiliare includ locuinte amenajate si compartimentate modern, cu sisteme sigure si de calitate superioara pentru apa, gaze si electricitate si finisaje personalizabile. In functie de bugetul si preferintele tale poti opta chiar si pentru amenajari de lux. Vei gasi atat preturi foarte bune si mai mici decat in cazul apartamentelor vechi, dat si posibilitatea de a te bucura de optiuni ultra premium.

In concluzie, Acord Imobiliare lucreaza cu toti dezvoltatorii de proiecte rezidentiale Iasi si iti pune la dispozitie o oferta foarte variata de locuinte noi. Agentia nu percepe comision si te poate ajuta cu sfaturi si incheierea actelor de vanzare-cumparare. Oferta completa de blocuri noi se gaseste aici