Cumpararea unei locuinte sau a unui teren in Iasi reprezinta o decizie importanta, care necesita o pregatire indelungata. Daca aspecte precum tipul imobilului dorit, bugetul sau momentul achizitiei depind in primul rand de tine, mult mai multe aspecte depind de partile terte (proprietar, notar, primarie, vecini etc).

Din acest motiv un proces care ar trebui sa fie rapid si sa iti aduca bucurie se poate transforma intr-o adevarata corvoada. Timpul petrecut adunand acte, semnaturi si avize te tine departe de cei dragi cand ar trebui sa se intample exact invers in pragul unei alegeri de acest rang. O agentie imobiliara te poate ajuta insa sa reduci timpul necesar achizitiei la minimum si sa petreci timpul intr-un mod placut cu familia, planurile pentru decorat etc.

Acord Imobiliare – agentie tanara si eficienta

Piata imobiliara este una in continua dezvoltare. S-a terminat insa perioada in care era necesara doar cunoasterea buna a pietei. In momentul actual adaptarea la noile tendinte este esentiala. Acord Imobiliare este o agentie imobiliara tanara din Iasi, ale carei servicii sunt gandite pentru satisfactia si confortul maxim al clientilor. Echipa de agenti este pasionata, foarte activa si mereu pe pozitii pentru a raspunde cerintelor.

Acord Imobiliare are in oferta case Iasi, garsoniere si apartamente noi sau vechi in zone dintre cele mai diverse si la preturi foarte accesibile. Vei avea acces la un portofoliu ce include printre altele apartamente Tatarasi, apartamente Nicolina, apartamente Alexandru sau apartamente Podu Ros. Agentul tau iti va prezenta ofertele care ti se potrivesc perfect, fara a mai fi nevoie sa pierzi foarte mult timp pentru cautari. Comunicarea intre vanzator si agentie este mereu activa, asa ca vei primi rapid raspunsuri, vizionarile se vor face dupa un plan perfect si nu vei pierde timp nici asteptand dupa programul vanzatorului. Vei putea contacta oricand agentul pentru a pune intrebari, a afla statusul achizitiilor tale, a face programari etc si vei primi update-uri constante.

Fiecare dintre agenti este specializat pe un anumit sector, putand sa ofere toate informatiile necesare, sa negocieze si sa rezolve partea legata de incheierea tranzactiei cat mai eficient. Agentul tau iti va sta la dispozitie in orice moment cu sfaturi si pareri obiective si se va asigura de legalitatea tranzactiilor tale. Aceasta din urma este poate partea cea mai stresanta si care atrage cele mai multe riscuri atunci cand esti pe cont propriu. Alaturi de un agent insa, beneficiezi de toata siguranta.

In cazul in care urmaresti sa faci o investitie imobiliara sau sa pornesti o afacere, agentii specializati pe piata de business iti vor oferi insight-uri importante si vor gasi pentru tine momentul prielnic pentru achizitie. Acord Imobiliare are in portofoliu spatii birouri, spatii comerciale, spatii industriale si terenuri pregatite pentru tine.

Indiferent daca achizitionezi sau inchiriezi o locuinta sau un spatiu in scopuri rezidentiale sau comerciale, este normal ca pasul sa fie unul stresant si sa atraga multe intrebari. Cu partenerul potrivit langa tine vei resimti insa siguranta si te vei putea concentra mai bine asupra rezultatelor. Acord Imobilliare iti propune sa lasi din griji pe spatele agentilor si sa scapi de probleme. Acorda-ti mai mult timp alaturi de cei dragi si mai putin stres. Contacteaza un agent Acord Imobiliare.