Daca esti in cautarea unei case sau a unei vile in Iasi, Acord Imobiliare este o agentie imobiliara cu un portofoliu foarte bogat de oferte pentru toate gusturile. Vei putea gasi o casa indiferent de suprafata, zona sau utilitatile pe care le urmaresti.

Oferte pentru toate buzunarele

Bugetul reprezinta unul dintre aspectele cele mai importante atunci cand vine vorba de o investitie imobiliara. Acord Imobiliare stie acest lucru si incearca sa aiba mereu oferte pentru toate buzunarele, astfel incat mai multe persoane sa isi gaseasca locuinta mult dorita.

In ceea ce priveste zonele, vei putea alege intre cartiere atractive precum CUG, Miroslava, localitatea Breazu, Valea Adanca, Lunca Cetatuii, Bucium etc. Toate aceste zone beneficiaza de acces simplu si in unele cazuri proximitatea mijloacelor de transport in comun.

Alegerea unei case sau a unei vile este poate mai complicata decat cea a unui apartament din cauza faptului ca utilitatile si timpul de mutare sunt mai diferite. Este important astfel sa specifici agentului tau ce utilitati iti doresti si timpul in care ai nevoie sa te muti.

Un alt aspect foarte important este sa specifici anul de constructie care te intereseaza. In momentul de fata multe cartiere sunt complet noi, fiind adaptate tendintelor moderne. Vei putea gasi compartimentari personalizate, spatii diverse pentru curte etc.

Daca pana nu demult racordarea la utilitati era mai dificila, iar telefonul sau internetul erau cu atat mai problematice, in momentul actual lucrurile stau cu totul altfel. Este adevarat ca nu e atractiv sa platesti in plus pentru racordare, dar acest lucru nu mai este deloc dificil.

In ceea ce priveste preturile din oferta Acord Imobiliare, vei gasi preturi accesibile pentru case Miroslava si nu numai. O casa intr-un cartier rezidential din Miroslava, construita in 2015, cu 4 camere si o suprafata de 103 mp are un pret de 63000 de euro. O casa cu 4 camere si suprafata de 130 mp construita in 2016 in zona CUG are un pret de 60000 de euro. O casa mai mica din Lunca Cetatuii, cu suprafata de 65 mp are un pret de 47000 de euro. Poti observa astfel ca preturile nu sunt deloc mari, fiind chiar asemanatoare celor pentru apartamente. In cazul in care locuitul la casa este visul tau, acesta poate deveni realitate.

Apeland la o agentie, nu va mai trebui sa iti faci griji nici in privinta sigurantei incheierii tranzactiei. Agentul tau va verifica toate informatiile si documentele oferite de proprietar si va pregati actele, fiind nevoie doar sa semnezi. De asemenea, acesta iti va oferi informatiile legate de pasii de dupa cumparare.

Asadar, Acord Imobiliare are un portofoliu foarte larg de vile si case Iasi, ofertele fiind dintre cele mai competitive. Agentul tau te va ajuta sa filtrezi ofertele si sa alegi varianta potrivita pentru tine. Acesta se va ocupa si de toata partea ce tine de pregatirea si incheierea actelor de vanzare-cumparare, asa ca vei scapa de inca o bataie de cap. Va ramane sa te gandesti deja la detaliile legate de decorarea noii locuinte si de mutarea cat mai rapida.