Iasiul este o zona foarte atractiva pentru investitorii imobiliari, lucru vizibil prin numarul mare de complexe rezidentiale aparute sau aflate in plan de dezvoltare. Proiectele rezidentiale sunt relativ noi pe piata romaneasca, dar lucrurile devin din ce in ce mai bune.

Acord Imobiliare este una dintre agentiile care au parteneriate cu toti marii dezvoltatori din zona, oferind astfel acces la un portofoliu vast de apartamente. Agentia nu percepe comision pentru cele mai multe dintre proiecte.

Apartamente noi si moderne

Daca in mod obisnuit ansamblurile rezidentiale se construiesc in zone periferice sau in afara orasului, in cazul Iasiului sunt foarte atractive. Vei gasi astfel oferte de apartamente Tatarasi, apartamente Nicolina, apartamente Pacurari si chiar si apartamente centrale.

Alegerea zonei este foarte importanta. Din fericire pozitia complexelor rezidentiale din Iasi nu va cere schimbari majore in stilul de viata. Vei avea in continuare la indemana magazine, servicii etc. Vei putea chiar sa beneficiezi de servicii premium precum accesul la sala de fitness, piscina, parcare interioara, camere de securitate sau SPA. Totodata, multe dintre proiecte beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca si zone de petrecere a timpului liber. Nu vei resimti astfel eventuala lipsa proximitatii unui parc.

Proiectele rezidentiale au diferite marimi, pornind de la 1-2 blocuri si pana la serii mai lungi. Blocurile au la randul lor numar variat de etaje, existand atat variante cu 1-2 etaje, cat si blocuri inalte cu peste 5 etaje. De asemenea, complexele pot fi inchise si beneficia de sisteme de acces sau pot fi mai deschise fata de restul peisajului urban.

Un avantaj important oferit de proiectele rezidentiale Iasi este ca apartamentele sunt foarte modern compartimentate si amenajate. In cazul proiectelor aflate in curs de dezvoltare vei putea personaliza in detaliu constructia apartamentului, putand cere anumite finisaje. Sistemele pentru utilitati sunt noi si functioneaza fara probleme, iar de cele mai multe ori fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie si contoare.

Un aspect care intereseaza multe dintre persoane este gradul de ocupare al complexelor. Mai exact, intrebarea este cati vecini vei avea. Intrucat multe dintre proiecte sunt in stadiul de dezvoltare, este posibil ca blocurile sa nu fie complet ocupate. Timpul de ocupare difera de la un proiect la altul, agentul tau imobiliar putand sa iti ofere informatii precise legate de acest lucru. Bineinteles, ii poti transmite agentului daca preferi un complex cu un grad mai mare sau mai mic de ocupare pentru a evita pierderea timpului cu vizionari. Trebuie sa stii insa ca indiferent de gradul de ocupare, ansamblurile rezidentiale ofera confort si siguranta.

Daca te-ai hotarat ca vrei un apartament nou, merita sa vizitezi mai multe complexe pentru a-ti face o idee mai clara despre viata intr-un astfel de loc. De asemenea, vei putea compara mai bine facilitatile intre ele si vei putea descoperi detalii mici care fac diferenta. Poate iti place un balcon cu o vedere mai speciala, pui accent pe atmosfera generala a complexului sau pe decorul intr-un anumit stil.

Acord Imobiliare are in portofoliu aproape 50 de proiecte rezidentiale Iasi din care poti alege. Consulta oferta noastra si contacteaza un agent pentru a obtine informatiile de care ai nevoie.