Inceperea unei afaceri comerciale este la fel de frumoasa precum inceperea unei familii. De fapt, intrucat dedici destul de mult timp afacerii tale si tii la ea, chiar ai putea spune ca face parte din familie.

Orice inceput de drum atrage intrebari si stres, dar odata trecut primul pas lucrurile se regleaza incet-incet si te poti bucura de activitatea ta. Ajutorul unui specialist te va ajuta enorm pentru a castiga mult mai mult timp si a face totodata cea mai buna investitie.

Achizitiile imobiliare prezinta si ele riscul datelor si actelor false, precum si cel legat de investitia pe termen lung. Pentru a te asigura ca tranzactia este perfect legala si ca spatiul comercial are toate sansele sa isi creasca valoarea si sa iti ofere castig in cazul vanzarii sau inchirierii ulterioare ai nevoie de vederea unui cunoscator.

Acord Imobiliare este o agentie tanara care si-a adaptat serviciile la cerintele clientilor. Astfel, comunicarea si feedback-ul permanent, accesul la informatii specializate si sfaturile profesionale reprezinta avantaje foarte importante. Apeland la serviciile Acord Imobiliare ai alaturi un partener de incredere care iti va lua povara de pe umeri si te va lasa sa te ocupi de lucrurile mai placute. Agentii Acord Imobiliare sunt specializati pe un anumit sector de piata, avand expertiza pe acel sector si actualizandu-si permanent bazele de date si informatiile referitoare la acesta.

Spatii comerciale Iasi in zone cu vizibilitate foarte buna

Secretul succesului unei afaceri comerciale consta in pozitionarea in atentia cumparatorilor. Aceste zone sunt insa cele mai vanate, iar proprietarii stiu acest lucru. Nu e de mirare ca este destul de greu sa gasesti un spatiu comercial de vanzare, cei mai multi optand sa inchirieze spatiile disponibile si sa profite pe termen lung de investitie.

Portofoliul Acord Imobiliare include spatii de vanzare in zone precum Podu Ros, Alexandru cel Bun sau Frumoasa. Spatiile beneficiaza de vedere stradala, dotari complexe si sunt disponibile pentru inceperea imediata a activitatii. Suprafetele variaza intre 46 mp si 247 mp, astfel incat sa existe optiuni pentru orice nevoie. Multe dintre spatii sunt situate in apartamente, beneficiind astfel de trafic pietonal intens si fiind totodata usor de amenajat si de utilat. Unele spatii sunt dotate cu vitrina, avand astfel o vizibilitate cu atat mai buna.

In ceea ce priveste preturile, acestea sunt accesibile, agentia aducand un avantaj foarte important prin oferirea accesului la un portofoliu exclusivist. Pentru a-ti face o idee, pretul pentru un spatiu comercial de dimensiuni mai mici in zona Podu Ros este de 33000 de euro, in timp ce pretul pentru un spatiu in zona Alexandru cel Bun este de 89000 de euro.

Acord Imobiliare ofera suport de la inceput si pana la sfarsit, insemnand ca se ocupa atat de selectarea si vizionarea spatiilor alaturi de tine, cat si de eventualele negocieri si mai ales incheierea in deplina siguranta a actelor.

Prin urmare, agentia te lasa sa te bucuri de noua ta afacere intr-un timp mult mai scurt si indeparteaza toate riscurile ce pot aparea la incheierea unei astfel de tranzactii. Ramane doar sa incepi activitatea.