Hotel Campanile Paris-Bercy Village

Bine ați venit la Hotelul Campanile Paris-Bercy Village, o destinație emblematică situată în inima vibrantului oraș Paris. Acest hotel reprezintă o combinație perfectă între confortul modern și farmecul tradițional parizian, oferindu-vă o experiență de neuitat în timpul șederii dvs. în capitala Franței.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul Campanile Paris-Bercy Village este situat într-o locație privilegiată, în apropierea celei mai mari zone de afaceri din Paris, Bercy. Cu acces ușor la cele mai importante atracții turistice, precum Turnul Eiffel, Muzeul Luvru și Catedrala Notre-Dame, acest hotel este o alegere ideală pentru călătorii de afaceri și turiști.

Confort și Servicii

Camerele noastre spațioase și elegant decorate vă oferă un refugiu de relaxare după o zi plină în Paris. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv acces Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat și facilități pentru ceai și cafea. De asemenea, vă invităm să vă bucurați de micul dejun bogat, servit în fiecare dimineață în restaurantul nostru rafinat.

Hotelul nostru dispune, de asemenea, de săli de conferințe bine echipate, ideale pentru întâlniri de afaceri sau evenimente speciale. Echipa noastră dedicată este întotdeauna disponibilă pentru a vă asigura că fiecare detaliu al evenimentului dvs. este perfect organizat.

Explorarea Bercy Village

Bercy Village este o zonă plină de viață, renumită pentru restaurantele sale deosebite, magazinele de lux și atmosfera sa relaxată. O plimbare prin Bercy Village vă va permite să descoperiți farmecul autentic al Parisului, în timp ce vă bucurați de o varietate de opțiuni culinare și de divertisment.

Rezervări și Contact

Pentru rezervări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau să vizitați site-ul nostru web. Echipa noastră amabilă și profesionistă este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă asigura că aveți o ședere memorabilă la Hotelul Campanile Paris-Bercy Village.

Vă invităm să vă bucurați de confortul și ospitalitatea noastră în timp ce vă descoperiți Parisul!

Facilități și Servicii Suplimentare

Pe lângă confortul oferit de camerele noastre spațioase, Hotelul Campanile Paris-Bercy Village vă pune la dispoziție o gamă largă de facilități și servicii suplimentare. Acestea includ:

Servicii Detalii
Serviciu de recepție 24/7 Personalul nostru receptiv este disponibil oricând pentru a vă oferi asistență și informații.
Room service Beneficiați de comoditatea serviciului de room service pentru a vă satisface dorințele culinare în confortul camerei dvs.
Curățenie zilnică Camerele noastre sunt curățate și întreținute zilnic pentru a vă asigura un mediu plăcut și igienic.
Sală de fitness Mențineți-vă rutina de fitness în sala noastră bine echipată, disponibilă pentru oaspeți.

Întrebări frecvente despre șederea la Hotelul Campanile Paris-Bercy Village

  • Care sunt orele de check-in și check-out?
  • Acceptați animale de companie?
  • Este disponibilă parcare la hotel?
  • Există opțiuni de transport către atracțiile turistice din Paris?
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu