Hotel Courtyard by Marriott Amsterdam

Hotelul Courtyard by Marriott Amsterdam este o destinație de top în inima orașului Amsterdam, oferind o experiență de lux și confort pentru călătoriile de afaceri sau de agrement.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul Courtyard by Marriott Amsterdam este situat într-o locație centrală, la doar câțiva pași de principalele atracții turistice, precum Muzeul Van Gogh, Piața Dam și Canalul Prinsengracht. De asemenea, este la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou și de gara centrală, facilitând accesul călătorilor la alte părți ale orașului și la aeroport.

Design și Facilități

Hotelul impresionează prin designul său modern și elegant, oferind camere spațioase și confortabile, dotate cu facilități de ultimă generație. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii, asigurând o experiență relaxantă și plăcută pentru oaspeți.

Pe lângă camerele confortabile, hotelul dispune și de facilități excelente, inclusiv un centru de fitness bine echipat, o piscină interioară și diverse opțiuni gastronomice, cum ar fi restaurantul și barul elegant.

Servicii și Oportunități

Personalul calificat și prietenos de la Hotelul Courtyard by Marriott Amsterdam este mereu la dispoziția oaspeților, asigurându-se că fiecare aspect al șederii lor este perfect. De la serviciul de concierge la facilitățile pentru întâlniri și evenimente, hotelul se angajează să ofere o experiență memorabilă pentru toți oaspeții săi.

Hotelul Courtyard by Marriott Amsterdam este o alegere ideală pentru călătorii care caută lux, confort și accesibilitate în inima orașului Amsterdam. Cu facilități de top, servicii impecabile și o locație centrală, acesta reprezintă o opțiune de prim rang pentru călătorii de afaceri și de agrement.

Rezervări și Politici

Pentru a face o rezervare la Hotelul Courtyard by Marriott Amsterdam, oaspeții pot accesa platforma noastră online sau pot lua legătura cu echipa noastră de rezervări prin telefon sau e-mail. Pentru detalii referitoare la politica de anulare a rezervărilor și alte informații relevante, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos:

Tipul Camerei Politica de Anulare
Camere Standard Anulare gratuită până la 24 de ore înainte de sosire. După aceea, se percepe taxa pentru prima noapte.
Suite Anulare gratuită până la 48 de ore înainte de sosire. După aceea, se percepe taxa pentru prima noapte.
Camere Deluxe Anulare gratuită până la ora 18:00 în ziua sosirii. După aceea, se percepe taxa pentru prima noapte.

Întrebări frecvente

  • Care sunt orele de check-in și check-out?
  • Există posibilități de parcare la hotel?
  • Hotelul oferă servicii de transfer către aeroport?
  • Sunt permise animalele de companie în incintă?
  • Este disponibilă accesibilitate pentru persoanele cu mobilitate redusă?
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu