Hotel Don Juan Lloret de Mar

Hotel Don Juan Lloret de Mar reprezintă o destinație iconică în inima orașului Lloret de Mar, situat pe frumoasa coastă a Spaniei, Costa Brava. Cu o istorie bogată și o gamă diversă de facilități, acest hotel este un loc perfect pentru o vacanță relaxantă și plină de aventură în același timp.

Localizare și facilități

Amplasat într-o zonă centrală a Lloret de Mar, Hotel Don Juan oferă acces ușor la plajă, restaurante, magazine și atracții turistice. Cu o arhitectură modernă și camere confortabile, acest hotel este potrivit atât pentru cupluri, familii cât și pentru turiștii solo.

Facilitățile hotelului includ o piscină în aer liber, terenuri de tenis, sală de fitness și spa, oferind o gamă variată de opțiuni pentru relaxare și distracție. De asemenea, hotelul găzduiește diverse activități de divertisment pentru oaspeți, de la spectacole live la cluburi pentru copii.

Camere confortabile și gastronomie deosebită

Camerele Hotelului Don Juan sunt decorate într-un stil modern și oferă confort și intimitate oaspeților. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne precum aer condiționat, televizor cu ecran plat și balcon privat, oferind o priveliște de neuitat către Marea Mediterană.

Gastronomia este un aspect important al experienței la Hotel Don Juan. Restaurantul hotelului servește o varietate de preparate culinare locale și internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate. De la micul dejun bogat la cine romantice la lumina lumânărilor, oaspeții se pot bucura de o experiență culinară autentică și delicioasă.

Activități și experiențe înconjurătoare

Pe lângă facilitățile oferite de hotel, Lloret de Mar este o destinație vibrantă, plină de viață și activități. Oaspeții pot explora plajele magnifice ale orașului, participa la sporturi nautice sau descoperi frumusețea peisajelor naturale din apropiere într-o excursie de hiking.

De asemenea, zona este bogată în istorie și cultură, oferind oportunități de explorare a monumentelor istorice, muzeelor și așezărilor pitorești din jur. Fie că alegeți să vă relaxați pe plajă sau să vă aventurați în excursii culturale, Lloret de Mar are ceva special pentru fiecare vizitator.

Cu servicii impecabile, facilități moderne și o locație ideală, Hotel Don Juan Lloret de Mar este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat în Costa Brava.

Rezervări și Politici Hotel Don Juan Lloret de Mar

Pentru a efectua o rezervare la Hotel Don Juan Lloret de Mar, puteți accesa site-ul nostru oficial sau puteți contacta direct recepția hotelului prin telefon sau e-mail. Pentru informații actualizate despre disponibilitatea camerelor și tarifele curente, vă rugăm să ne contactați.

Politica de Anulare

Politica noastră de anulare variază în funcție de tipul camerei și sezonul. Pentru detalii specifice referitoare la anulări, vă rugăm să consultați condițiile de rezervare sau să contactați departamentul nostru de recepție.

Check-in și Check-out

Ora de check-in la Hotel Don Juan Lloret de Mar este programată în mod obișnuit după ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00. Dacă aveți nevoie de aranjamente speciale referitoare la orele de check-in sau check-out, vă rugăm să ne informați în avans și vom face tot posibilul să vă satisfacem solicitarea.

Servicii suplimentare Preț
Parcare Gratuit
Wi-Fi în camere Gratuit
Room service Cost suplimentar

Întrebări frecvente

 • Care sunt opțiunile de transport către hotel?
  Hotelul Don Juan Lloret de Mar poate fi accesat prin transport public, transfer privat sau taxi din aeroportul din apropiere.
 • Există facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă?
  Da, hotelul nostru este echipat cu facilități și accesibilitate pentru persoanele cu mobilitate redusă.
 • Hotelul acceptă animale de companie?
  Regretăm, dar nu acceptăm animale de companie în incinta hotelului.
 • Există opțiuni pentru activități pentru copii?
  Da, avem cluburi pentru copii și activități special organizate pentru cei mici.
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu