Hotel Evenia Olympic Park

Hotelul Evenia Olympic Park este unul dintre cele mai populare și luxoase hoteluri din Lloret de Mar, Costa Brava, Spania. Amplasat într-o locație spectaculoasă, hotelul oferă o experiență de neuitat pentru turiștii care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea acestei destinații de vacanță deosebite.

Localizare și facilități

Hotelul Evenia Olympic Park este situat într-un cadru pitoresc, la doar câțiva pași de plaja magnifică din Lloret de Mar. Cu o arhitectură modernă și facilități de top, acest hotel este destinat să ofere o vacanță de lux și confortabilă. Printre facilitățile oferite se numără piscine exterioare, terenuri de tenis, spații de relaxare și divertisment pentru toate vârstele.

Camere și servicii

Hotelul dispune de camere elegante și spațioase, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne. Oaspeții se pot bucura de confortul și intimitatea oferite de aceste camere, precum și de servicii de curățenie de înaltă calitate.

Personalul calificat și amabil este mereu disponibil pentru a răspunde nevoilor și cerințelor oaspeților, asigurându-se că fiecare vizită la Hotelul Evenia Olympic Park este una plină de satisfacții și experiențe memorabile.

Gastronomie și restaurante

Oaspeții hotelului au posibilitatea de a savura preparate culinare delicioase în restaurantele rafinate ale hotelului. De la bucătăria tradițională spaniolă la preparate internaționale, meniul bogat al hotelului satisface gusturile celor mai pretențioși gurmanzi.

Activități și divertisment

Hotelul Evenia Olympic Park oferă o gamă variată de activități și divertisment pentru oaspeți de toate vârstele. De la programe de animație și spectacole live la sporturi nautice și excursii în împrejurimi, există mereu ceva interesant de făcut pentru fiecare.

Cu facilități de primă clasă și servicii impecabile, Hotelul Evenia Olympic Park este alegerea perfectă pentru o vacanță de vis în Lloret de Mar, Costa Brava.

Întrebări frecvente

Check-in și check-out

1. Care sunt orele de check-in și check-out la Hotelul Evenia Olympic Park?

2. Există posibilitatea unui check-in devreme sau a unui check-out târziu?

Parchetare

1. Hotelul oferă facilități de parcare pentru oaspeți?

2. Care sunt opțiunile disponibile pentru parcarea autovehiculelor și tarifele aferente?

Politici și reguli

1. Care sunt politica hotelului referitoare la animalele de companie?

2. Există vreo restricție privind vârsta minimă pentru a face rezervare la Hotelul Evenia Olympic Park?

Servicii suplimentare Detalii
Servicii de transfer aeroport Disponibile la cerere pentru o taxă suplimentară
Room service Disponibil 24/7 pentru toate camerele
Internet Wi-Fi Gratuit în întreaga proprietate
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu