Hotel Golfzang Egmond aan Zee

Hotel Golfzang Egmond aan Zee reprezintă o destinație deosebită în Olanda, situată în pitorescul oraș Egmond aan Zee. Cu o locație spectaculoasă pe malul mării Nordului, acest hotel oferă o experiență unică și relaxantă pentru turiști și călători. Încă de la primele clipe petrecute aici, oaspeții sunt întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare, iar serviciile impecabile și facilitățile moderne asigură o ședere memorabilă.

Servicii și facilități

Hotelul Golfzang dispune de camere confortabile și elegante, decorate cu gust și dotate cu tot ce este necesar pentru a asigura confortul oaspeților. De la camerele cu vedere la mare la apartamentele spațioase, fiecare tip de cazare este conceput pentru a satisface nevoile și preferințele diverse ale vizitatorilor.

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase, preparate cu ingrediente proaspete și locale, oferind o experiență culinară deosebită. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului și pot savura diverse băuturi și cocktailuri într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Facilitățile spa includ piscină interioară, saună și diverse tratamente de înfrumusețare și relaxare, oferind o oază de liniște și relaxare pentru oaspeți.

Activități și atracții

Pe lângă relaxarea pe plaja superbă din apropiere, Hotelul Golfzang Egmond aan Zee oferă o varietate de activități pentru oaspeți. Acestea includ sporturi acvatice, ciclism, plimbări pe malul mării și excursii în împrejurimi pentru a descoperi frumusețea naturii din Olanda.

De asemenea, orașul Egmond aan Zee este o destinație plină de farmec, cu străzi pitorești, restaurante tradiționale și magazine locale, invitând turiștii să exploreze și să descopere autenticitatea și cultura locală.

Hotel Golfzang Egmond aan Zee reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să petreacă momente de relaxare și recreere într-un cadru idilic pe malul mării Nordului. Cu servicii impecabile, facilități de top și o locație spectaculoasă, acest hotel promite o experiență memorabilă pentru toți oaspeții săi.

Întrebări frecvente

Care sunt orele de check-in și check-out?

Ora de check-in este la ora 14:00, iar check-out-ul este la ora 11:00. Pentru orice modificare sau solicitare specială legată de orele de check-in/check-out, vă rugăm să contactați recepția.

Există facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă?

Da, hotelul nostru dispune de facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, inclusiv rampe de acces și camere special adaptate. Vă rugăm să ne informați în avans pentru a putea lua toate măsurile necesare pentru a vă asigura o ședere confortabilă.

Tipul camerei Preț/noapte (EUR)
Cameră standard 100
Camere cu vedere la mare 150
Apartament 200

Care sunt opțiunile de parcare disponibile?

Hotelul nostru oferă parcare gratuită pentru oaspeții săi. Avem un număr limitat de locuri de parcare, dar facem tot posibilul să satisfacem cererile tuturor oaspeților noștri. Vă recomandăm să rezervați locul de parcare în avans.

Se acceptă animalele de companie?

Din păcate, nu acceptăm animale de companie în hotel.

Photo of author

Parto

Lasă un comentariu