Hotel Mac Puerto Marina

Hotel Mac Puerto Marina este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri situate în inima stațiunii Puerto Marina din Benalmadena, Spania. Situat într-o locație pitorească, hotelul oferă o experiență de neuitat pentru turiștii care doresc să se bucure de frumusețea Mediteranei și de atmosfera vibrantă a orașului.

Despre Hotel

Hotelul Mac Puerto Marina se remarcă prin serviciile de calitate superioară și facilitățile de lux pe care le pune la dispoziția oaspeților săi. Cu o arhitectură elegantă și design modern, acesta impresionează încă de la prima vedere.

Facilități și Servicii

Hotelul oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale oaspeților săi. Printre acestea se numără:

  • Piscină în aer liber cu terasă panoramică;
  • Restaurante rafinate cu bucătărie internațională și locală;
  • Centru spa și wellness pentru relaxare și refacere;
  • Acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate;
  • Săli de conferințe și facilități pentru evenimente speciale;
  • Activități de divertisment și excursii organizate;
  • Parcare privată pentru oaspeți;
  • Recepție deschisă non-stop;
  • Serviciu de transfer de la/la aeroport;
  • Personal poliglot și profesionist;

Camere de Lux

Camerele hotelului sunt elegant decorate și oferă o atmosferă relaxantă și reconfortantă. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu articole de toaletă de lux.

Localizare și Atracții

Hotelul Mac Puerto Marina beneficiază de o locație excelentă în apropierea principalilor puncte de atracție din Benalmadena. Oaspeții pot explora ușor atracțiile locale precum Portul Puerto Marina, Parcul La Paloma și Plaja Santa Ana.

Hotelul Mac Puerto Marina reprezintă alegerea ideală pentru călătorii care caută o experiență de neuitat în Benalmadena. Cu servicii de înaltă calitate, facilități moderne și o locație excelentă, acesta promite să ofere o ședere memorabilă pentru toți oaspeții săi.

Întrebări frecvente

Politica de anulare a rezervărilor

Pentru informații detaliate privind politica de anulare a rezervărilor, vă rugăm să consultați pagina noastră web sau să contactați direct hotelul.

Reguli și restricții privind animalele de companie

Hotelul Mac Puerto Marina respectă anumite reguli și restricții în ceea ce privește animalele de companie. Pentru detalii suplimentare și pentru a verifica disponibilitatea acestei facilități, vă recomandăm să contactați hotelul înainte de efectuarea rezervării.

Facilități suplimentare Detalii
Servicii de spălătorie și călcătorie Disponibile la cerere, cu costuri suplimentare
Room service Disponibil 24/7 pentru toți oaspeții
Activități recreative Excursii organizate, sporturi acvatice, tururi locale

Facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă

Hotelul Mac Puerto Marina este echipat cu facilități adecvate pentru persoanele cu mobilitate redusă, inclusiv rampe de acces și lifturi special concepute. Pentru solicitări specifice, vă rugăm să contactați hotelul în avans pentru a asigura că nevoile dvs. sunt îndeplinite în timpul șederii.

Photo of author

Parto

Lasă un comentariu