Hotel Nieheim Teutoburger Wald

Căutați o escapadă relaxantă în inima naturii? Hotelul Nieheim Teutoburger Wald vă așteaptă cu brațele deschise într-un cadru pitoresc și liniștit, unde vă puteți bucura de o vacanță memorabilă departe de agitația orașului.

Servicii și facilități de top

Hotelul nostru oferă o gamă largă de servicii și facilități pentru a vă asigura o ședere confortabilă și plină de satisfacții. De la camere spațioase și elegant decorate, până la restaurante rafinate care vă vor încânta papilele gustative, suntem dedicați să vă oferim o experiență de neuitat.

În plus, vă punem la dispoziție facilități precum piscină interioară și exterioară, saună, terenuri de tenis și terenuri de golf pentru a vă menține activi și relaxați pe tot parcursul șederii.

Explorarea naturii și a tradițiilor locale

Hotelul Nieheim Teutoburger Wald este situat într-o zonă deosebit de pitorească, oferind oportunități excelente pentru explorarea frumuseților naturii. Puteți pleca în plimbări sau excursii de drumeție în Teutoburger Wald, savurând aerul curat și peisajele încântătoare ale regiunii.

De asemenea, vă invităm să descoperiți tradițiile locale și gastronomia autentică în satele înconjurătoare, unde veți întâlni oameni primitori și veți putea gusta deliciile locale în restaurantele tradiționale.

Evenimente și conferințe de succes

Hotelul nostru este locația perfectă pentru organizarea de evenimente și conferințe de succes. Cu săli de întâlniri bine echipate și personal profesionist la dispoziția dvs., vă putem ajuta să transformați orice eveniment într-o experiență memorabilă.

Fie că planificați o nuntă de vis, o conferință corporativă sau o întâlnire de afaceri, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

Rezervă acum!

Nu mai stați pe gânduri! Rezervați-vă șederea la Hotelul Nieheim Teutoburger Wald și bucurați-vă de o experiență de neuitat în mijlocul naturii și al confortului. Vă așteptăm cu drag!

Opțiuni de cazare și tarife

Pentru a vă asigura că găsiți cea mai potrivită opțiune de cazare pentru nevoile și preferințele dvs., vă punem la dispoziție o varietate de camere și suite. De la camere standard confortabile, până la suite de lux cu facilități premium, avem tot ce vă trebuie pentru a vă face șederea cât mai plăcută și relaxantă posibil.

Tipul camerei Facilități Preț pe noapte
Camera standard Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, baie privată 100 EUR
Camera superioară Balcon privat, minibar, acces la piscină interioară 150 EUR
Suită de lux Salon separat, cadă cu hidromasaj, serviciu de concierge 250 EUR

Întrebări frecvente

  • Care sunt orele de check-in și check-out? Check-inul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-outul trebuie efectuat până la ora 12:00.
  • Se acceptă animale de companie? Da, acceptăm animalele de companie în anumite camere, cu condiția respectării regulilor și taxelor suplimentare.
  • Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, avem camere special amenajate și alte facilități pentru persoanele cu dizabilități, pentru a le asigura o ședere confortabilă.
  • Cum pot face o rezervare? Puteți face o rezervare online pe site-ul nostru sau ne puteți contacta direct prin telefon pentru asistență suplimentară.
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu