Hotel Riu Palace Meloneras

Hotelul Riu Palace Meloneras reprezintă o destinație de lux pe insula Gran Canaria, recunoscută pentru serviciile de înaltă calitate și facilitățile sale exclusive.

Localizare și Facilități

Situat într-o locație pitorească, la câțiva pași de plaja Meloneras, acest hotel oferă o atmosferă relaxantă și o priveliște spectaculoasă asupra Oceanului Atlantic.

Hotelul dispune de camere spațioase și elegante, echipate cu facilități moderne și balconuri private, perfecte pentru a te bucura de răsăritul și apusul soarelui.

Printre facilitățile hotelului se numără mai multe piscine în aer liber, grădini tropicale, terenuri de tenis, spa-uri de lux și restaurante rafinate, care satisfac cele mai exigente gusturi culinare.

Experiența Culinară

Hotelul Riu Palace Meloneras impresionează cu o varietate impresionantă de opțiuni gastronomice, de la bucate tradiționale spaniole până la preparate internaționale fine.

Restaurantele hotelului sunt recunoscute pentru atmosfera lor elegantă și pentru meniurile lor rafinate, care includ proaspături de mare, specialități mediteraneene și deserturi delicioase.

Oaspeții se pot bucura de mese în aer liber, la marginea piscinei sau în interiorul restaurantelor rafinate, în timp ce savurează vinuri alese din cele mai bune podgorii din întreaga lume.

Activități și Divertisment

Hotelul Riu Palace Meloneras oferă o gamă variată de activități și divertisment pentru toate vârstele și preferințele.

Oaspeții se pot relaxa la piscină, pot practica sporturi acvatice, pot participa la lecții de fitness sau pot petrece timp în zona de wellness și spa, unde se pot bucura de tratamente relaxante și terapii revigorante.

Pentru cei mici, hotelul organizează programe de animație și cluburi pentru copii, unde aceștia se pot distra în siguranță și pot face noi prieteni în timp ce părinții se relaxează și se bucură de vacanță.

Hotelul Riu Palace Meloneras este o alegere excelentă pentru cei care caută o escapadă de lux într-o locație de vis. Cu servicii impecabile, facilități de top și o atmosferă relaxantă, acesta promite să transforme fiecare vacanță într-o experiență memorabilă.

Întrebări frecvente

1. Care este distanța până la aeroportul principal?

Aeroportul principal se află la aproximativ 35 de minute distanță de hotel. Există opțiuni de transfer disponibile pentru oaspeți?

2. Este permis accesul cu animale de companie?

Din motive de igienă și confortul tuturor oaspeților, hotelul nu permite accesul cu animale de companie.

3. Ce facilități sunt disponibile pentru persoanele cu dizabilități?

Hotelul are facilități adecvate pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv rampe de acces și camere special amenajate pentru confortul acestora.

Facilități pentru persoanele cu dizabilități: Descriere
Rampe de acces Asigură accesul facil în clădire și în facilități.
Camere special amenajate Camere spațioase și adaptate pentru nevoile persoanelor cu dizabilități.
Photo of author

Parto

Lasă un comentariu