Hotel Rosamar Garden Resort

Hotelul Rosamar Garden Resort este o destinație de vacanță minunată situată în inima stațiunii Lloret de Mar, pe frumoasa coastă a Cataloniei, în Spania. Cu facilități de top și servicii impecabile, acest complex turistic impresionant este alegerea ideală pentru călătorii care doresc să se relaxeze și să se distreze într-un mediu luxuriant și plin de farmec.

Localizare și Mediu

Situat la doar câțiva pași distanță de plajă și de centrul animat al orașului, Hotelul Rosamar Garden Resort oferă o oază de liniște și confort în mijlocul frumuseții naturale a Coastei Brava. Cu grădini tropicale, piscine spectaculoase și vedere la Marea Mediterană, acesta oferă clienților săi o experiență de neuitat.

Facilități și Servicii

Complexul hotelier este echipat cu o gamă largă de facilități și servicii menite să satisfacă toate nevoile oaspeților săi. De la camere spațioase și confortabile până la restaurante rafinate, baruri elegante, piscine încălzite și terenuri de sport, Hotelul Rosamar Garden Resort asigură că fiecare moment petrecut aici este plin de bucurie și relaxare.

Activități și Distracție

Oaspeții hotelului au la dispoziție o varietate de activități de agrement și divertisment. De la programe de animație și spectacole live până la sporturi acvatice și excursii în împrejurimi, există ceva pentru toată lumea la Hotelul Rosamar Garden Resort.

Gastronomie și Bucătărie

Cu restaurante care servesc preparate delicioase din bucătăria internațională și locală, oaspeții se pot bucura de adevărate festinuri culinare în fiecare zi. De la micul dejun bogat și variat până la cine romantice la lumina lumânărilor, experiența gastronomică este una memorabilă la Hotelul Rosamar Garden Resort.

Hotelul Rosamar Garden Resort este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de cazare din Lloret de Mar, oferind o combinație perfectă între confort, distracție și relaxare. Indiferent de vârstă sau preferințe, oaspeții vor găsi tot ce au nevoie pentru a trăi momente magice în timpul șederii lor la acest resort de lux.

Întrebări frecvente

Facilități pentru copii

Hotelul Rosamar Garden Resort oferă facilități speciale pentru copii?

Da, complexul dispune de cluburi pentru copii, piscine pentru cei mici și programe de animație adecvate diferitelor grupe de vârstă.

Există opțiuni pentru sporturi de apă?

Doritorii pot practica sporturi acvatice la hotel?

Absolut, hotelul oferă o gamă variată de activități nautice, cum ar fi scufundările, jet-ski-ul și plimbările cu barca, pentru a satisface pasiunile fiecărui oaspete.

Tipuri de camere Capacitate Prețuri începând de la
Camere standard 2 adulți 100€/noapte
Suite familiale 4 adulți + 2 copii 200€/noapte
Vile private 6 adulți + 4 copii 400€/noapte

Politica privind animalele de companie

Hotelul acceptă animalele de companie?

Regretăm, dar animalele de companie nu sunt permise în incinta hotelului.

Photo of author

Parto

Lasă un comentariu