Hotel Walram Valkenburg ad Geul

Hotelul Walram din Valkenburg ad Geul este o destinație de neuitat în inima istoricului oraș Valkenburg, situat pe malurile râului Geul. Cu o istorie bogată și un peisaj pitoresc, acest hotel este alegerea perfectă pentru cei care doresc să exploreze frumusețea orașului și să se relaxeze într-un cadru elegant și confortabil.

Localizare și Accesibilitate

Hotelul Walram este situat în centrul orașului Valkenburg ad Geul, oferind acces ușor către cele mai importante atracții turistice și facilități din zonă. Fiind amplasat în apropierea gării principale, este ușor accesibil și pentru cei care călătoresc cu trenul.

Facilități și Servicii

Acest hotel oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă și relaxantă pentru oaspeți. Camerele sunt decorate cu gust și sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi Wi-Fi gratuit, televizor cu ecran plat și minibar. De asemenea, hotelul dispune de o piscină interioară și de o saună pentru a vă relaxa după o zi plină de explorări.

Activități în Zonă

Valkenburg ad Geul este cunoscut pentru numeroasele sale atracții turistice, cum ar fi Castelul Valkenburg, Peștera Fluweelengrot și Telecabina Valkenburg. De asemenea, zona este ideală pentru iubitorii de natură, oferind numeroase trasee de drumeții și ciclism în jurul râului Geul și în munții din apropiere.

Gastronomie și Bucătărie

Hotelul Walram oferă o experiență culinară deosebită, cu un restaurant rafinat care servește preparate tradiționale olandeze și internaționale. Oaspeții se pot bucura de o varietate de delicii culinare într-o atmosferă elegantă și relaxantă.

Rezervări și Informații de Contact

Pentru rezervări sau informații suplimentare, puteți contacta Hotelul Walram Valkenburg ad Geul la numărul de telefon +31 43 601 2445 sau puteți vizita site-ul lor oficial pentru a verifica disponibilitatea și a face rezervări online.

Întrebări frecvente

În continuare, vă prezentăm câteva întrebări frecvente referitoare la Hotelul Walram din Valkenburg ad Geul:

Întrebare Răspuns
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 11:00.
Există posibilitatea de parcare? Da, hotelul oferă facilități de parcare pentru oaspeți contra cost.
Hotelul acceptă animale de companie? Din păcate, hotelul nu permite animalele de companie în incintă.
Este disponibil accesul la internet Wi-Fi? Da, hotelul oferă Wi-Fi gratuit pentru toți oaspeții săi.
Există facilități pentru persoanele cu dizabilități? Da, hotelul dispune de facilități adecvate pentru persoanele cu dizabilități.

Alte Întrebări

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să contactați personalul hotelului pentru asistență suplimentară.

Photo of author

Parto

Lasă un comentariu